Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Premier League 2016-2017
??k?ş
X
-
Liverpool'u be?endi?imi s?ylemeliyim, ?zellikle coutinho ve yeni transfer mane!. Ama yine de ?ampiyon olabilecek bir kadro de?il kesinlikle.
Manchester United'?n rahat bir ?ekilde ?ampiyon olaca??n? d???n?yorum, mourinho allem eder kallem eder k?rm?z? ?eytanlar? zirveye ta??r.
Bir yorum yaz:
-
Bu Arsene Wenger'den gene bir cac?k olmayacak gibi. Liverpool'da Mignolet biraz iyi olsa a??k ara bitecek ma? 3-4'e geldi (Ger?i Mignolet bir penalt? kurtard? ama kar??l???nda geleni i?eri ald?). Liverpool'da Wijnaldum'u be?endim. Tak?m? s?rekli ileri ta??d?. Coutinho ise anca sihirbazlar?n atabilece?i bir frikik gol? att?. K?sacas? g?zel ma? oldu.
Bir yorum yaz:
-
Guardiola m?hendisimiz al?r ?ampiyonlu?u ?ok fazla taktiksel aray?? i?ersine girmezse
Liverpool arsenali ?arp?yor
Bir yorum yaz:
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYay?nc? kurulu? belli de?il mi hala ?
Not : Peps'in oldu?u yerde ancak 2.'lik tahmini olur
Dip Not : Ke?ke Klopp ve Liverpool kazansa..
Bir yorum yaz:
-
Yay?nc? kurulu? belli de?il mi hala ?
Not : Peps'in oldu?u yerde ancak 2.'lik tahmini olur
Dip Not : Ke?ke Klopp ve Liverpool kazansa..
Bir yorum yaz:
-
Premier League 2016-2017
155Liecester City1.29%2Manchester United47.10%73Manchester City41.94%65Arsenal2.58%4Chelsea3.87%6Tottenham3.23%5Anketin süresi doldu.
Bu sene Manchester United ?ampiyon olur diyorum
liverpoolu ankete koymay? unutmu?um. D?zenlenebiliyor mu anket bilmiyorum.En son düzenleyen Talha Karanfiler; 14-08-2016, 20:18.Etiketler: hiçbiri
Bir yorum yaz: