Aslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2016/2017 ?ampiyonu Real Madrid
??k?ş
X
-
Falcao'yu bu sene ba?? de?ilde ge?en sene devre aras?nda istesek belki alabilirdik kiral?k da olsa ( ki o zaman Gomez tak?mda oldu?u i?in almak mant?kl? olmazd?) . Ge?en sene Chelsea'da istenilen performans? veremedi. Bu sene tekrar eski Falcao'ya d?nd? resmen. Art?k yava? yava? unutsak iyi olur onu
Yorum Yap
-
Sakatl?klardan ?ok ?ekmi? bir camian?n sakatl?klardan ?ok ?ekmi? bir futbolcuyu istememesi normal. Ben istemeyenlerden biriydim. B?yle bir sakatl?k ge?mi?i olan adama senede minimum 4 milyon euro verecektik. Ya sakatlansayd?? Kumar oynayacak maddi durumumuz yok. Ke?ke alsayd?k diyoruz evet ama o zaman i?in almamak daha do?ruydu. 2.5 sene i?inde 300 k?s?r g?n sakatl?ktan top oynamam?? bir futbolcudan bahsediyoruzAslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSezon ba??nda ad? bizimle ge?ince kimse istemiyordu buralardaAslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFalcao izledik?e hayran kal?yorum o ne ya

Yorum Yap
-
Vallahi nasil oldu o is kimse anlayamadiAslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBiz napoliyi deplasmanda nasil yendik
Yorum Yap
-
Bende iy 1,5 ustu oynadim yattimAslı Mustafa Cenan Ad?g?zel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterArsenal ma?? harika oluyor. Son zamanlarda izledi?im en iyi m?cadele eden tak?m arsenal.
Not ; iy 1,5 ?st oynad?m. Yatt?m.
napoli 1,5 ustu ve galibiyetine oynamistim o gelecek gibi
Yorum Yap
Yorum Yap