Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2016/2017 ?ampiyonu Real Madrid
??k?ş
X
-
Bu ?spanyadak? katalunya olay? b?zdek? kurt devlet? kurma cabalar? g?b? b?s? m?.
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?s'nin de 20 lig 2 avrupa kupas? var karde?imAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterasjhdajshdasjdhasjfh ?spanya'n?n gs'si diyerek yermeye ?al??t???n tak?m?n 11 tane ?L kupas? var.Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHakemle eleyece?imize, hakem ile elenelim karde?im.Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Allah bize ispanya'n?n ?s'si real galibiyetine sevinmeyi nasip etmesin

Her zaman ?u loser laflar? ediyorsun ya beni benden al?yorsun
Onlara ula??rken izlenen yollara bakmak laz?m.
?s'ye hakimsin; ama real konusunda ciddi eksikliklerin var.gif)
Hay?r eksi?im yok. Siz ?rk??, ayr?mc?, katalunya cumhuriyeti isteyen kafaya destek verirken bir ?ey yok. Ben Madrid'liyim diye ?ikeci oluyorum. Peki...
xD
Bir yorum yaz:
-
M.City, Barca ve B.M?nih'in elendi?i kupada Monaco yar? finale kadar y?r?d?. Bu sezon, ?L ?ok enteresan!
Bir yorum yaz:
-
?s'nin de 20 lig 2 avrupa kupas? var karde?imAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterasjhdajshdasjdhasjfh ?spanya'n?n gs'si diyerek yermeye ?al??t???n tak?m?n 11 tane ?L kupas? var.Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHakemle eleyece?imize, hakem ile elenelim karde?im.Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı göster

Onlara ula??rken izlenen yollara bakmak laz?m.
?s'ye hakimsin; ama real konusunda ciddi eksikliklerin var
Bir yorum yaz:
-
asjhdajshdasjdhasjfh ?spanya'n?n gs'si diyerek yermeye ?al??t???n tak?m?n 11 tane ?L kupas? var.Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHakemle eleyece?imize, hakem ile elenelim karde?im.Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı göster

Bir yorum yaz:
-
Hakemle eleyece?imize, hakem ile elenelim karde?im.Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Bir yorum yaz:
-
Messi vergi ka??rmaktan yorulmu? vah vah
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Eyyamc? deniz aytekin olmasyad? psg-juve ma?? izlerdik.neyse adalet yerini bulur yak?nda.forza juve.chellini denen kazma ibrahimovi?i en iyi hallerinde bile t?katl?yordu.savunma dedi?in ramos ve chellini olacak.kalede tolga zengin bile oynayabilir.o derece yani
Bir yorum yaz:
-
Pes'te bile atamaz Juve'ye 5 gol abiAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLuis Enrique s?z?m ona 5 gol atacakt? Juventus'a
Bir yorum yaz:
-
Barca 2-0 ?ne ge?se bu Juveye 3? sabaha kadar atamaz. Adamlar ?yle savunma yap?yor.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: