Juve hepsini ezer ge?er in?allah... San?r?m Chiellini fan?y?m 3l? defans olay?ndan beri ne garip adam ?irkin pis tipsiz muhte?em oyuncu. Resmen ?i? et yiyecek tipten bir varl?k
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2016/2017 ?ampiyonu Real Madrid
??k?ş
X
-
Aslı Mehmet.Y?ld?r?m tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterJuve Paris gibi korkak ba?lamad? .. yaln?z ben barca bir ?eyler yapacak gibi g?r?yorum ..
Yorum Yap
-
Aslı Volkan S?rme tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet.Y?ld?r?m tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterJuve Paris gibi korkak ba?lamad? .. yaln?z ben barca bir ?eyler yapacak gibi g?r?yorum ..
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet.Y?ld?r?m tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Volkan S?rme tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet.Y?ld?r?m tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterJuve Paris gibi korkak ba?lamad? .. yaln?z ben barca bir ?eyler yapacak gibi g?r?yorum ..
Azerice farkl? geliyor biraz da.
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ok iyi ma? oluyor ya Kuipers m?thi? hakem ma?a m?kemmel katk?s? oluyor ak?c?l?k anlam?nda. ?ok gol olur bu ma?ta, k?s?r ge?mez.
Bu arada Monaco zaten turu ge?mi? gibiydi Almanya'da ama ?imdi evinde de gol att? yine Mbappe.
Bu tak?m o tak?m m? bilmiyorum.
Ya o zaman oyuncular? sakatt?, ya sonradan transfer yapt?lar.
O tak?m ile bu tak?m aras?nda da?lar kadar fark var zira.
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Volkan S?rme tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBar?a ablukaya ald?.
Formalite bu ma?.
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Yorum Yap
Yorum Yap