Hayat?mda izledi?im en m?thi? 3 ma? aras?na girdi.
1 4-3 Kad?k?y
2 3-3 Benfica
3 6-1 Bar?a
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2016/2017 ?ampiyonu Real Madrid
??k?ş
X
-
Bu nas?l bir hatad?rAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBVB ma??n? a?ay?m bari.gif)
Bir yorum yaz:
-
Gerrard'in tepkisi efsane
https://twitter.com/footballfunnys/s...98933080944643
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Luis Enrique ma? ?ncesi a??klamas?, 'Bir tak?m bize 4 gol at?yorsa biz onlara 6 gol atabiliriz.' Adam inanm??, helal olsun!.gif)
O de?il de, Barcelona'y? elemek i?in ka? 0 yenmek laz?m ya?!
Bu d?nyan?n ?ok ?zerinde bir tak?m!
Bir yorum yaz:
-
Bir yerlerden tan?d?k geldi bu durum.gif)
Amy Lawrence @amylawrence71 25 dk.
Feeling really guilty I made my kid go to bed with 15 minutes to go when he begged to watch until full time... #badparentingdisaster
Bir yorum yaz:
-
Skor olarak bakarsan tarihe gececek mac. Ama sahsen izlerken zerre heyecan ve zevk vermedi, sanki en basindan beri efsane olsun diye Barcelona kazanacakmis gibi oynandi mac. Komploculuk yapmak istemiyorum ama bu mactan kotu kokular burnuma geliyor. Ahmet Cakar mode off
Bir yorum yaz:
-
Bence Bar?a bayern yer[emoji12] [emoji16]Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEksik olmazsa Bayern ac?mazAslı Kadir Batakbasi tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCafer peki final ?ncesi. Bar?a ile bayern e?le?se ne olur fikrin[emoji1]Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterValla ben turu ge?eceklerinden emindim, hatta bence daha kolay olmal?yd?.gif)
Bu alemde Bar?a ile Bayern'e yamuk yap?lmaz. Bu tak?mlar?n alt?ndan kalkamayaca?? skor hen?z yok.gif)
LG-H850 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi.gif)
LG-H850 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
?nan?lmaz bir ma?t?. Bize bu zevki ya?att?klar? i?in her iki tak?m? da tebrik etmek laz?m. Ma?? getiren adam bana g?re Neymar'd?r. ?nanc?n zaferidir bu... Tebrikler Barca, hedef Cardiff.
Bu arada ma??n tekrar?n? trtspor veriyor.
Bir yorum yaz:
-
Eksik olmazsa Bayern ac?mazAslı Kadir Batakbasi tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCafer peki final ?ncesi. Bar?a ile bayern e?le?se ne olur fikrin[emoji1]Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterValla ben turu ge?eceklerinden emindim, hatta bence daha kolay olmal?yd?.gif)
Bu alemde Bar?a ile Bayern'e yamuk yap?lmaz. Bu tak?mlar?n alt?ndan kalkamayaca?? skor hen?z yok.gif)
Bir yorum yaz:
-
Cafer peki final ?ncesi. Bar?a ile bayern e?le?se ne olur fikrin[emoji1]Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterValla ben turu ge?eceklerinden emindim, hatta bence daha kolay olmal?yd?.gif)
Bir yorum yaz:
-
Valla ben turu ge?eceklerinden emindim, hatta bence daha kolay olmal?yd?.gif)
Bu alemde Bar?a ile Bayern'e yamuk yap?lmaz. Bu tak?mlar?n alt?ndan kalkamayaca?? skor hen?z yok
Bir yorum yaz:
-
Aynen aynenAslı Yunus Sercan Y?ld?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDakika 82 de ma?? kapatt?m s?k?ld?m ma?kolikten mesaj geldi Bar?a tarih yazd? diye dedim kesin dalga ge?iyorlar bir bakt?m 6-1.Yuh be karde?im.?uan ?ok ama ?ok pi?man?m son 10 dakikay? izlemedi?im i?in.
Acayip ?zg?n?m.
Bir yorum yaz:
-
di maria iyi ho? top?u hatta ?ok ?zel bir top?u da .. karde?im orda ne sa?malad?n .. adam a??ada versene pas? ... vermezsen pas? al i?te gider tur b?yle.... d?nya bu ma?? konu?acak .. b?yle bi?ey olamaz yaAslı Kadir Batakbasi tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBirde cavanin ka??rd??? pozisyon vard? kaleciyle kar?? kar??ya pozisyon o gol belki psg atlard? turAslı Umit Yengil tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermacin kirilma ani 3-1 den sonra di marianin karsi karsiya kaldigi pozisyondu , cavaniye pas verseydi mac 3-2 di
Bir yorum yaz:
-
UEFA vs PSG ma?? ger?ekten inan?lmaz bir geri d?n??? g?sterdi bize. Ev sahibi taraf her yolu denedi tur i?in helal olsun.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: