r?yamda bir ingiliz tak?m? ile vodafone arenada ma??m?z var. ilk ma?. ma?ta 4-5 seyirci sahaya iniyor. futbolcular da kavga ediyor. seyircilerden birinin sar? montu var hatta. hakem ma?? bitiriyor orada. sonra sahaya girenlerin aras?nda g?zel bir k?z var. forumda onu soruyorlar. biri yan?t veriyor, ben o k?zla ??km??t?m, g?zel ama terbiyeli de?ildir diye. o esnada annem meyve falan getiriyor. meyve yerken ma??n ak?betini, devam edip etmeyece?ini merak ediyorum. hatta niye bilet almad?m diye hay?flan?yorum tabiri nedir?
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2016/2017 ?ampiyonu Real Madrid
??k?ş
X
-
Aslı Muslum Fincan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterr?yamda bir ingiliz tak?m? ile vodafone arenada ma??m?z var. ilk ma?. ma?ta 4-5 seyirci sahaya iniyor. futbolcular da kavga ediyor. seyircilerden birinin sar? montu var hatta. hakem ma?? bitiriyor orada. sonra sahaya girenlerin aras?nda g?zel bir k?z var. forumda onu soruyorlar. biri yan?t veriyor, ben o k?zla ??km??t?m, g?zel ama terbiyeli de?ildir diye. o esnada annem meyve falan getiriyor. meyve yerken ma??n ak?betini, devam edip etmeyece?ini merak ediyorum. hatta niye bilet almad?m diye hay?flan?yorum tabiri nedir?
Yorum Yap
-
Aslı Erdem ?zkan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Muslum Fincan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterr?yamda bir ingiliz tak?m? ile vodafone arenada ma??m?z var. ilk ma?. ma?ta 4-5 seyirci sahaya iniyor. futbolcular da kavga ediyor. seyircilerden birinin sar? montu var hatta. hakem ma?? bitiriyor orada. sonra sahaya girenlerin aras?nda g?zel bir k?z var. forumda onu soruyorlar. biri yan?t veriyor, ben o k?zla ??km??t?m, g?zel ama terbiyeli de?ildir diye. o esnada annem meyve falan getiriyor. meyve yerken ma??n ak?betini, devam edip etmeyece?ini merak ediyorum. hatta niye bilet almad?m diye hay?flan?yorum tabiri nedir?
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGerizekali fener en ucuz bileti 120 tl yapmis.. Stad bos kalir
Tabi olay?n birde ba?ka bir boyutu var, bu fiyatlar? g?ren di?er kl?plerde y?ksek fiyatla satacakt?r biletleri.
?zellik ile vodafone arenadaki ?ampiyonlar ligi ma?lar? i?in bu fiyatlara kendimizi haz?rlayal?m derim.
Yorum Yap
-
Aslı Suat Ar?kan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGerizekali fener en ucuz bileti 120 tl yapmis.. Stad bos kalir
Tabi olay?n birde ba?ka bir boyutu var, bu fiyatlar? g?ren di?er kl?plerde y?ksek fiyatla satacakt?r biletleri.
?zellik ile vodafone arenadaki ?ampiyonlar ligi ma?lar? i?in bu fiyatlara kendimizi haz?rlayal?m derim.
Katilmiyorum, aziz tepkiyi neden taksin? Son yillarda istedigi gibi at kosturuyor, taraftara karsi savas acmis, saymis sovmus, fazla tepki olmasin dedigin adam alexi paketledi
Adamlar da biliyor eleneceklerini, kombine satislari iyi gitmiyor diye biliyorum bari hasilat kiralim demislerdir
Ama bizim bilet fiyatlari hakkinda katiliyorum aciklar en az 120 olur herhalde
Yorum Yap
-
Aslı Recep.Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterarkad?lar ma?? seyredebiliyormusunuz.
Her daim Be?ikta?...
Yorum Yap
Yorum Yap