Ramosa 1-2 korner olsun atar. B?yle kafa g?l? atan adam g?rmedim
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2016/2017 ?ampiyonu Real Madrid
??k?ş
X
-
Milletin anons?usunu g?rd?k?e utan?yorum ya. Anons?ulu?un sadece ba??rmaktan ibaret olmad???n? ??retmek laz?m. 2 1 yapt? Bayern bu arada [emoji2]
D5803 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Gol yok ama zevkli ma? oluyor. Bayern savunmas? cok amator hatalar yapiyor.
Bir yorum yaz:
-
Bu bayern varya madrid karsisinda kediye d?n?yor
korkuyolar mi anlamadim hep boyleler real karsisinda
HUAWEI NXT-L29 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
E?er yar? finalde birbirleriyle e?le?mezlerse finalin ad? Real Madrid - Juventus olur. Bu sefer Juve kupay? al?r.
Bir yorum yaz:
-
real hem ligi hem ?ampiyonlar ligi'ni als?n. guti'nin forvet oynay?p 14 gol att???, redondolu, seedorflu daha sonra makalele, zidane, figo, ?i?man ronaldolu zamanlardan beri realliyim.
starda olurdu ma?lar, t?rk tak?m?n?n ma?? yoksa real'?n ma??n? verirlerdi. g?ntekin onay, cem y?lmaz, sabri ugan anlat?rd?. cumartesi ??len ?ampiyonlar ligi ?zel. hi? ka??rmazd?m real ma?lar?n?.
Bir yorum yaz:
-
Leicester bu sene de Cl yi al?yomu? [emoji3]
Bir yorum yaz:
-
?ki Alman tak?m? da ?arpt?lar. Monaco ?ok iyi gidiyor. Almanlar'a yaz?k olacak.
Juventus, Monaco, Real bu i?i bitirir. Atletico - Leicester ise bence ortada.
Bir yorum yaz:
-
Bu Azeri yorumcu ?ld?rd? beni g?lmekten 😂 Neuer bacak aras? gol yiyince oray? kerpi?lemek laz?m ki top ge?mesin diyor 😂
Bir yorum yaz:
-
T?rksat ?ana??n?z varsa mevcut LNB'nin sa??na bir LNB daha yap??t?r?n, iki LNB'nin kablosunu DiseqC ile birle?tirin. Kolayca Azerspace 1 uydusunu izlersiniz.Aslı Volkan S?rme tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen d esayenizde ilziyorum.Aslı Tunc Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTe?ekk?rler. ?zliyoruzAslı Sinan Erdal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAzTV'de yay?n var. TV yay?n adresini bulabilirsiniz.Aslı Tunc Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBayern - Real ma?? i?in link var m??
Atletico - Leicester ma?? da ?dman TV'de.
?dman TV, AzTV, CBC Sport, 1TV'den ?L, AL, EPL, Bundesliga, La Liga, Serie A ve daha bir d?nya ligden ma?lar? canl? izleyebilirsiniz.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: