Aslı Adil Do?u? Ert?rk tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2016/2017 Sezonu
??k?ş
X
-
32 abi. 1. tur 2. tur ve ard?ndan ?eyrek finalAslı Yildiray Kalay tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?imdi biz son 16 dan m? devam ediyoruz?
Yani turu ge?memiz halimde ?eyrek final olacak do?ru mu?
Her daim Be?ikta?...
Yorum Yap
-
Ka? tak?m kat?l?yormu? bu turnuvaya yaw 😀Aslı Do?acan Canpolat tarafından Gönderilmiş Mesajı göster32 abi. 1. tur 2. tur ve ard?ndan ?eyrek finalAslı Yildiray Kalay tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?imdi biz son 16 dan m? devam ediyoruz?
Her daim Be?ikta?...
Te?ekk?r ettim karde?im..😉
Her daim Be?ikta?...
Yorum Yap
-
Abi can? s?k?lan? uefaya al?yorlar ele ele bitmiyorAslı Yildiray Kalay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKa? tak?m kat?l?yormu? bu turnuvaya yaw ????Aslı Do?acan Canpolat tarafından Gönderilmiş Mesajı göster32 abi. 1. tur 2. tur ve ard?ndan ?eyrek finalAslı Yildiray Kalay tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?imdi biz son 16 dan m? devam ediyoruz?
Her daim Be?ikta?...
Te?ekk?r ettim karde?im..????
Her daim Be?ikta?...
rica ederim.
Yorum Yap
-
gs ma?? EL ma??ndan sonra olmas? laz?m. CL olsayd? arada kal?yordu ??nk? 2 hafta bo?luk var CL ma?lar? aras?nda EL de 1 haftaAslı Umut Kubilay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterIlk macta deplasmanda herhangi bir sakatlik durumu olmazsa
...... GG.....marcelo....rhodolfo.....tosic
Olacak. Bide avrupa kupasi maclari galiba tam gs derbisi oldugu haftaya gelecek diye biliyorum. Umarim yaniliyorumdur. Yoksa fikst?r
EL(d)
Gs(d)
EL seklinde olabilir.
Yer Siyah G?k Beyaz!
Yorum Yap
-
Oyle olmasi daha iyi olur gs derbisi haftasi avrupa ligi olmazsa daha iyi haz?rlan?riz o macaAslı Medet ?zer tarafından Gönderilmiş Mesajı göstergs ma?? EL ma??ndan sonra olmas? laz?m. CL olsayd? arada kal?yordu ??nk? 2 hafta bo?luk var CL ma?lar? aras?nda EL de 1 haftaAslı Umut Kubilay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterIlk macta deplasmanda herhangi bir sakatlik durumu olmazsa
...... GG.....marcelo....rhodolfo.....tosic
Olacak. Bide avrupa kupasi maclari galiba tam gs derbisi oldugu haftaya gelecek diye biliyorum. Umarim yaniliyorumdur. Yoksa fikst?r
EL(d)
Gs(d)
EL seklinde olabilir.
Yer Siyah G?k Beyaz!
Yorum Yap
Yorum Yap