Aynen k?sa boylu elemanlar? savunam?yorsun hafif bi m?dahalede direk yat?yolar yere
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2016/2017 Sezonu
??k?ş
X
-
As?p kesmeyin de, bir ?ey s?yleyece?im. Bu ?st ?ste 2 penalt? do?ru ya da yanl??, benim can?m? ?ok s?k?yor. D?n de bizim ba??m?za geldi bu olay ve 2. penalt? tart??maya a??kt?. Bizim aleyhimize bu kadar basit ?al?nabilen bu penalt?lar lehimize oldu?unda ?al?nm?yor maalesef. Talisca'n?n Benfica deplasman?nda yerde kald??? pozisyon gibi mesela.
UEFA, birka? senedir ?zerimize ?ok geliyor. Rahats?zl?k duyuyorum ben bu konuda ?ahsen.
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMartial 2. pompay? takt?.
?kisi de y?zde y?z penalt?. D?nk?lerden on kat daha net penalt?. Bakal?m medyam?z neler diyecek..
Oglen sampiyonlar ligi basligina da yazmistim, fener defans yapmiyor.. Tekme tokat daliyor diye
Iste avrupafa tetikci firat falan olmayinca cart diye caliyor hakemler
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAs?p kesmeyin de, bir ?ey s?yleyece?im. Bu ?st ?ste 2 penalt? do?ru ya da yanl??, benim can?m? ?ok s?k?yor. D?n de bizim ba??m?za geldi bu olay ve 2. penalt? tart??maya a??kt?. Bizim aleyhimize bu kadar basit ?al?nabilen bu penalt?lar lehimize oldu?unda ?al?nm?yor maalesef. Talisca'n?n Benfica deplasman?nda yerde kald??? pozisyon gibi mesela.
UEFA, birka? senedir ?zerimize ?ok geliyor. Rahats?zl?k duyuyorum ben bu konuda ?ahsen.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAs?p kesmeyin de, bir ?ey s?yleyece?im. Bu ?st ?ste 2 penalt? do?ru ya da yanl??, benim can?m? ?ok s?k?yor. D?n de bizim ba??m?za geldi bu olay ve 2. penalt? tart??maya a??kt?. Bizim aleyhimize bu kadar basit ?al?nabilen bu penalt?lar lehimize oldu?unda ?al?nm?yor maalesef. Talisca'n?n Benfica deplasman?nda yerde kald??? pozisyon gibi mesela.
Yorum Yap
Yorum Yap