Aslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2016/2017 Sezonu
??k?ş
X
-
Osmanli Z?rih ten i? dis 6 puan yapar, b?y?k aksilik olmadigi takdirde. Yani minimum 9 puan alir, ayrica Villareal Ankara daki ma?ta fazla kasmayacaktir. Konya diger iki rakibi ile oynayacagi 4 ma?tan 7-9 puan ?ikarirsa ikinci tura y?kselir yoksa isi zor. Fener ?ok k?t?, bir mucize olmazsa ?st tura ?ikamaz. Ger?i ManU Feyenoord ma?ina yedek agirlikli ?ikmis, yani ?nem vermiyorlar bu kupaya anlasilan.
Yorum Yap
-
d?n ak?amdan beri her yerde re?it ak?ay?n avrupada yenilgi y?z? g?rmedi?i yaz?l?p ?iziliyor konu?uluyor. yok efendim 19 ma? oynam?? 15 galibiyet 4 beraberli?i varm??.
bu nas?l habercilik ara?t?rmadan etmeden . gruptan lider ??k?p 2 ma?ta da juventusa 2-0 yenildi ve ?yle elendi.
bir ba?ar? hikayesi uyduraca??z diye sa?ma sapan haberler yap?yorlar.En son düzenleyen Atilla Acar; 16-09-2016, 16:01.
Yorum Yap
-
Aslı Atilla Acar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterd?n ak?amdan beri her yerde re?it ak?ay?n avrupada yenilgi y?z? g?rmedi?i yaz?l?p ?iziliyor konu?uluyor. yok efendim 19 ma? oynam?? 15 galibiyet 4 beraberli?i varm??.
lan beyinsizler bu nas?l habercilik ara?t?rmadan etmeden . gruptan lider ??k?p 2 ma?ta da juventusa 2-0 yenildi ve ?yle elendi.
bir ba?ar? hikayesi uyduraca??z diye sa?ma sapan haberler yap?yorlar.
Yorum Yap
-
Aslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Atilla Acar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterd?n ak?amdan beri her yerde re?it ak?ay?n avrupada yenilgi y?z? g?rmedi?i yaz?l?p ?iziliyor konu?uluyor. yok efendim 19 ma? oynam?? 15 galibiyet 4 beraberli?i varm??.
bu nas?l habercilik ara?t?rmadan etmeden . gruptan lider ??k?p 2 ma?ta da juventusa 2-0 yenildi ve ?yle elendi.
bir ba?ar? hikayesi uyduraca??z diye sa?ma sapan haberler yap?yorlar.
Yorum Yap
-
bu haftaki avrupa maclarindan sonra uefa siralamasinda ulkemiz 10. Sirada. Bu sene belcikayi gecme ihtimalimiz yuksek
SM-G900H cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildiEn son düzenleyen Talha Karanfiler; 16-09-2016, 19:45.
Yorum Yap
-
Aslı Necip Tepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSeneye ?ampiyonlar ligine direkt kat?l?m?m?z tehlikeye girdi?ine g?re ?ampiyon olaca??m?z? da d???nd???m?ze g?re busene b?t?n t?rk tak?mlar?+fb avrupa kupalar?nda ba?ar?l? olmas? gerekir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hatta sampiyon hala direk katilmaya hak kazanirsa seneye yillar sonra 2 takim ile sampiyonlar ligine girebiliriz diye dusunuyorum
Yorum Yap
-
Seneye ?lke olarak klasman d???p play off oynamak durumunda kalsak bile ge?emeyece?imiz tak?m gelme ihtimali yok.. Tabi umar?m d??meyiz de direk gideriz.
Bir sonraki sene ise e?er bu son al?nan kararda de?i?ikli?e gidilmez ise T?rkiye ?ampiyonu direk gidecek. 2. i?in ?ampiyonlar Ligi ihtimali kalm?yor..
Yorum Yap
-
Osmanli/konya maci icin ilaci olan var mi acaba?
Karce penalti kurtardi, keske alsaydik bu adami bostaydiEn son düzenleyen Mehmet Can Arpak; 29-09-2016, 21:26.
Yorum Yap
Yorum Yap