Aslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2016/2017 Sezonu
??k?ş
X
-
Fenevi gram sevmesemde umar?m i?eride d??ar?da yenerler Ukrayna tak?m?n?.
Adamlar bizden 2 basamak ?nde. Her puan ?nemli.
http://www.uefa.com/memberassociatio...kings/country/
Yorum Yap
-
Abi ben onu bi t?rl? bo?altam?yorum silmeye ?al???yorum mesaj kutunuz bo? diyorAslı Hakan Sert tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
ila? g?nderdim a?r?n? keser in?. :dAslı Kenan Isan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBenim mesaj kutum dolu de?il bana da atabilirsiniz.gif)
Yorum Yap
-
bildirimleri falanda kontrol et belki onlardan dolu diyordur bilemedim ama dene i?teAslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbi ben onu bi t?rl? bo?altam?yorum silmeye ?al???yorum mesaj kutunuz bo? diyorAslı Hakan Sert tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
Bilrimleri nas?l silicez abi biliyomusunAslı Ertu?rul K?l?? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbildirimleri falanda kontrol et belki onlardan dolu diyordur bilemedim ama dene i?teAslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbi ben onu bi t?rl? bo?altam?yorum silmeye ?al???yorum mesaj kutunuz bo? diyorAslı Hakan Sert tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
?zel mesaj yernde en altta klas?r? bo?atl var ona bas direk ?nemli msjlar yoksaAslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBilrimleri nas?l silicez abi biliyomusunAslı Ertu?rul K?l?? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbildirimleri falanda kontrol et belki onlardan dolu diyordur bilemedim ama dene i?teAslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbi ben onu bi t?rl? bo?altam?yorum silmeye ?al???yorum mesaj kutunuz bo? diyorAslı Hakan Sert tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
?imdiden etki etti bile. te?ekk?r ederimAslı Ertu?rul K?l?? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterila? g?nderdim a?r?n? keser in?. :dAslı Kenan Isan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBenim mesaj kutum dolu de?il bana da atabilirsiniz.gif)
Yorum Yap

Yorum Yap