Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euro 2016: ?ek Cumhuriyeti - T?rkiye ( 0-2 )
??k?ş
X
-
?imdi hem ?talya hem Bel?ika m? kazanmal?.. Birisi kazansa yetmiyor mu?
Bir yorum yaz:
-
Bu ?eklerde ne ?ekti ya
Discovery cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
?smail savunmada korkun?tu her zamanki gibi ama h?cumda ?ok ekstra i?ler yapt? herkes sorumluluk almaktan ka?arken.
Bir yorum yaz:
-
ismail bir t?rl? savunmas?n? geli?tiremedi, birde panik halinde iken ?ok sa?malayabiliyor. di?er ?zellikleri ile olduk?a yeterli bir bek gerek seri olmas? ?abuklu?u h?cum oyununa yatk?nl??? ve atletizmi ile ?ok meziyetli bir oyuncu
Bir yorum yaz:
-
?eytan R?dvan ?u ma?tan sonra ??k?p konuyu Volkan Demirel'e ba?layabildi.
"Bu ?lkede Volkan'?n da ?st?ne ?ok gidildi. Volkan gibi birisi kaybedildi."
Bir yorum yaz:
-
Macin adi ismail. Kornere atmadigi top disinda kusursuzdu vallahi, ciddi fark yaratti.
Bir yorum yaz:
-
Beyler puan durumuma bakm?yo musunuz, hadi italya neyse de bel?ikan?n kaybetme l?ks? yok ki.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Ismail in iyi oynamasina etken , rakip kapali degil. Ortada mac.
Tasidigi , basip aldigi topu , aktardimi zaten iyi gorunuyor. Ki aktardi bu mac.
Kapali savunmaya berbat isot. Bide bu mac gene 2. Yari basi yediriyordu. Bu tip hatalari bide kapaliya oynamamasi ust uste bindimi rezalet oluyor zaten.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ozgur Can tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterIkinci turda kimi isterdiniz deseler zaten cogu kisi galler derdi.daha geuptan cikmadik ama ben belcika yada italyanin yenilecegini sanmiyorum
SM-N9000Q cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Cenk'e hi? k?zm?yorum. Fato? efendi 90 dakika kenarda oturtup burak'? alk??latmak i?in al?rsa gol? atmak i?in o konsantrasyonu bulamaz.
Yaln?z tak?mda Be?ikta?l?lar ?o?al?nca oyun kalitesinde nas?l y?kseli? oldu.
Bir de sizleri bilmem ama sahada nedense en ?ok Sel?uk'a ayar oldum. Hayat?mda g?rd???m en sinsi top?ulardan. Sanki pas atarken adam se?iyormu? gibi geldi bana hep. ?zellikle Ozzy'e...
Bir yorum yaz:
-
Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterRezalet futbol oynad???n turnuvada sa?ma sapan bir en iyi 3. muhabbetinden gruptan ??k?p Galler ile e?le?ersek e?er "bal" konusunda olay? bamba?ka noktaya ta??r?z.
Bir yorum yaz:
-
Aslı H?seyin Topta? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?smail m?kemmel oynad?.
Olcay harbi losersin lan.
Bir yorum yaz:
-
Rezalet futbol oynad???n turnuvada sa?ma sapan bir en iyi 3. muhabbetinden gruptan ??k?p Galler ile e?le?ersek e?er "bal" konusunda olay? bamba?ka noktaya ta??r?z.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: