Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euro 2016: ?ek Cumhuriyeti - T?rkiye ( 0-2 )
??k?ş
X
-
?talya kaybetmez ama Bel?ika 2. ve 3. olursa hangi tak?mlarla e?le?iyor acaba ?
?nemli bir fakt?r bence.
Bir yorum yaz:
-
Macin ikinci yarisini arabada radyospor da dinledim... Spiker resmen cildirti beni... Durup durup "Besiktas'li oyuncular aksiyor" diyordu...
bu ortamda milli takim kavrami kayboluyor malesef...
Bir yorum yaz:
-
O?uzhan neden ele?tiriliyor anlamad?m ben bir tane geriye hatal? pas verdi onun d???nda oyunu a?t? rahatlatt? bir tane de pozisyon yaratt? ne yapacakt? daha adam?
Bir yorum yaz:
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
O zaman gruptan ??kt?k hay?rl? olsun.. Klasik terim bal? yine kendini g?sterdi
Bel?ika'n?n 3 puan? kal?r. Averaj? +1 ?u anda.
Bir yorum yaz:
-
Bug?n ki ilk 11'in bir t?k ?ne gitmesi i?in Arda'n?n kenara gelmesi laz?m.
Onun yerine O?uzhan oynamal?.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?imdi hem ?talya hem Bel?ika m? kazanmal?.. Birisi kazansa yetmiyor mu?
Bir yorum yaz:
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?imdi hem ?talya hem Bel?ika m? kazanmal?.. Birisi kazansa yetmiyor mu?
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbi bu insanlar niye yuzlerini boyuyor. Neden abi. 35-40 yasinda adamsin ya.
Bu topcular neden kisa pantolon giyiyor. Ulan moda ise birak yakisan giysin. 1.73 boyun var. kisa kumas pantul giyiyorsun ya.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cirkin duruyor ve heryerde solerim. Bundan size ne diyorum.
Bir yorum yaz:
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?imdi hem ?talya hem Bel?ika m? kazanmal?.. Birisi kazansa yetmiyor mu?
Bir yorum yaz:
-
Ismail ilk hamlede alamasa bile fizigi sayesinde geri donuyor cok zaman. Bu macta cok iyi gozuktu ama kosamayan bir Canerden sonra normaldir. Ardaya attigi ofsayt diye iptal olan pas guzeldi zate golu de o faulde attik. Oguzhan eger devam edersek bu sistemde yardiracagini dusunuyorum ama Volkan Sen ve Olcay yerine kanatta kim oynar hic bi fikrim yok
Envoy? de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?imdi hem ?talya hem Bel?ika m? kazanmal?.. Birisi kazansa yetmiyor mu?
Bir yorum yaz:
-
Fatih Terim bal? diye bi?ey var, ?n?ne ge?ilemeyen bir olgu....
Bizimkiler oynas?n da, hi? olmazsa nemalanal?m bu baldan.
Bir yorum yaz:
-
Ozzy'nin oyununun kalitesini biraz da yan?ndaki adamlarla olan uyumu belirliyor. Sosa ve Atiba'n?n ne oynad???n? biliyor Ozzy, o y?zden problem yok! Ama Bestami g?beklisiyle Sel?uk sinsisinin ne halt edece?ini kestiremedi?i i?in Ozzy de sa?mal?yor ?o?u kez...
Bir yorum yaz:
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?imdi hem ?talya hem Bel?ika m? kazanmal?.. Birisi kazansa yetmiyor mu?
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: