Kazanamiyorsaniz da kaybetmeyin hadi ?ocuklar.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
D Grubu: T?rkiye - H?rvatistan | ( 0-1 )
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Umar?m Caner ve G?khan iyi oynarlar kanatlardaki ak?c?l??? onlar sa?layacak. S?rekli bindirmeleri laz?m.Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBir tane akan kanat koysayd? iyi olurdu. ?ngiltere ma?? tek gol?m?z bu tarz bir adam?n varl???ndan geldi. Bana sanki orta sahay? kalabal?k tutup durdurmaya y?nelik oynayaca??z gibi geliyor. Ozan yerine Ozzie,koyup,Hakan'? Amc,Volkan veya Emre'yi kanat oynatabilirmi?. Biraz cesur bir hamle olurdu ama daha fazla pozisyon bulurduk. Zaten bu defansla gol yeriz biz.Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTerim yapmas? gerekeni yapm??.
Sald?r T?RK?YE...
O zaman 10 numara olurdu abi. Bu haliyle de defansif oldu?umuzu d???nm?yorum; ama hem Ozan le?, hem Ozzy 8 numarada ?ok daha iyi hem de Hakan 10 numarada ?ok daha iyi.
Ama i?te terim illa egosunu konu?turacak, belli seviyelerde de olsa.
Yorum Yap
-
Pisligide var cok. Sertte.Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCorluka'y? da ?ok be?eniyorum ben.
?ok sa?lam adam.
Yorum Yap
-
Aynen tam bizim lige g?re.Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPisligide var cok. Sertte.Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCorluka'y? da ?ok be?eniyorum ben.
?ok sa?lam adam.
Cenk Tosun iyi karambole getirmi?ti onu. G?zel att?rd?.
Yorum Yap
-
Daha iyiydi bence ya. Muzikal olarak yani. Kulaga daha guzel geldi.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu neydi simdi niye bu kadar hizli okuttular marsimizi. Hirvatlar gayet normal okudu
Yorum Yap
-
Srna'n?n kanad?ndan bindirmemiz laz?m s?rekli. Adam ya?l? epey. Erkenden yormam?z laz?m sa? kanatlar?n?.Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUmar?m Caner ve G?khan iyi oynarlar kanatlardaki ak?c?l??? onlar sa?layacak. S?rekli bindirmeleri laz?m.Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBir tane akan kanat koysayd? iyi olurdu. ?ngiltere ma?? tek gol?m?z bu tarz bir adam?n varl???ndan geldi. Bana sanki orta sahay? kalabal?k tutup durdurmaya y?nelik oynayaca??z gibi geliyor. Ozan yerine Ozzie,koyup,Hakan'? Amc,Volkan veya Emre'yi kanat oynatabilirmi?. Biraz cesur bir hamle olurdu ama daha fazla pozisyon bulurduk. Zaten bu defansla gol yeriz biz.Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTerim yapmas? gerekeni yapm??.
Sald?r T?RK?YE...
O zaman 10 numara olurdu abi. Bu haliyle de defansif oldu?umuzu d???nm?yorum; ama hem Ozan le?, hem Ozzy 8 numarada ?ok daha iyi hem de Hakan 10 numarada ?ok daha iyi.
Ama i?te terim illa egosunu konu?turacak, belli seviyelerde de olsa.
Yorum Yap
-
Aynen ben de bunu yazacakt?m. Bunlar kafalar?na g?re mi ?al?yorlar mar?lar? yoksa bizim federasyon mu veriyor?Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu neydi simdi niye bu kadar hizli okuttular marsimizi. Hirvatlar gayet normal okudu
Yorum Yap
-
Bilmiyorum ama cok sacma oldu hic alisik olmadigimiz bir durumAslı Cuneyt Baysal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAynen ben de bunu yazacakt?m. Bunlar kafalar?na g?re mi ?al?yorlar mar?lar? yoksa bizim federasyon mu veriyor?Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu neydi simdi niye bu kadar hizli okuttular marsimizi. Hirvatlar gayet normal okudu
Yorum Yap
Yorum Yap