Kazanamiyorsaniz da kaybetmeyin hadi ?ocuklar.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
D Grubu: T?rkiye - H?rvatistan | ( 0-1 )
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTerim yapmas? gerekeni yapm??.
Sald?r T?RK?YE...
O zaman 10 numara olurdu abi. Bu haliyle de defansif oldu?umuzu d???nm?yorum; ama hem Ozan le?, hem Ozzy 8 numarada ?ok daha iyi hem de Hakan 10 numarada ?ok daha iyi.
Ama i?te terim illa egosunu konu?turacak, belli seviyelerde de olsa.
Yorum Yap
-
Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCorluka'y? da ?ok be?eniyorum ben.
?ok sa?lam adam.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCorluka'y? da ?ok be?eniyorum ben.
?ok sa?lam adam.
Cenk Tosun iyi karambole getirmi?ti onu. G?zel att?rd?.
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu neydi simdi niye bu kadar hizli okuttular marsimizi. Hirvatlar gayet normal okudu
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTerim yapmas? gerekeni yapm??.
Sald?r T?RK?YE...
O zaman 10 numara olurdu abi. Bu haliyle de defansif oldu?umuzu d???nm?yorum; ama hem Ozan le?, hem Ozzy 8 numarada ?ok daha iyi hem de Hakan 10 numarada ?ok daha iyi.
Ama i?te terim illa egosunu konu?turacak, belli seviyelerde de olsa.
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu neydi simdi niye bu kadar hizli okuttular marsimizi. Hirvatlar gayet normal okudu
Yorum Yap
-
Aslı Cuneyt Baysal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu neydi simdi niye bu kadar hizli okuttular marsimizi. Hirvatlar gayet normal okudu
Yorum Yap
Yorum Yap