Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

D Grubu: T?rkiye - H?rvatistan | ( 0-1 )

??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Mehmet Ali Tuna
    yanıtladı
    Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Cag disi bir futbol.
    Gerizekali herif.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Bizim hocaya d?rt elle sar?lmam?z laz?m. Adam?n torpili yok diye hakemle tarihin en iyi Brezilya's?na yenildi diye demediklerini b?rakmad?lar. Bizim kadro o d?nem iyi idi ama bu kadro da bu kadar ezilecek bir kadro de?il. Adamlar oyuncu de?i?ikliklerini uzatmalarda yapt? ?aka gibi. Ozan ve Sel?uk orta sahas?ndan ne gibi bir ?retim bekliyorsun mal herif?
    Bizim hocanin da tutumlarinda carpiklik oluyor. Onu bilmem. Ama bu salak.

1 tane alan kat eden adam yok.
    1 tane verkac yapabilecek adam yok.
    Sahada buyuyen adam yok. Bi emre mor.

Stoper yok stoper. Cag disi bi futbol.

Ispanya macinsa belki tutar diycex artik. Ama erken acarlarsa ; duman ederler bizi.

Bir yorum yaz:

• Burak Demir
    yanıtladı
    ?enol Hocam Huc?m futboluna,oyunu kontrol alt?na alan bir tak?m? izlemeye o kadar al??t?rd?ki milli ma?? izlemek eziyet gibi geldi...

GT-I9500 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Cem Tuna
    yanıtladı
    sene olmu? 2016 , hala top oynayamiyoruz . ?lke olarak o kadar gerideyiz ki.

Bir yorum yaz:

• Erkan Cavak
    yanıtladı
    Oguzhan topal ortasahasini kurmak icin imporotor olmaya imba seviyede futbolu bilmeye gerek yok. Bu ortasahayi kur etrafina kimi koyarsan koy bu takim oynar. Sistemi bu ikisine kurucaksin nokta.

SM-G935F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Turgay Yurekli
    yanıtladı
    Sahada ne yapt??? belli olmayan sel?uk 90 dakika durup o?uzhan?, ki o?uzhan top tutup pas yapabilecek tek adamken, bu terimden teknik direkt?r,maalesef milli tak?mdan da cac?k olmaz

Bir yorum yaz:

• Muslum Fincan
    yanıtladı
    Arda <-> Emre morOzan <-> TopalTopal <-> SemihCenk <-> BurakKomple de?i?sin ya da bo?verin..

Bir yorum yaz:

• Merter Erhuy
    yanıtladı
    Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Cag disi bir futbol.
    Gerizekali herif.

Bizim hocaya d?rt elle sar?lmam?z laz?m. Adam?n torpili yok diye hakemle tarihin en iyi Brezilya's?na yenildi diye demediklerini b?rakmad?lar. Bizim kadro o d?nem iyi idi ama bu kadro da bu kadar ezilecek bir kadro de?il. Adamlar oyuncu de?i?ikliklerini uzatmalarda yapt? ?aka gibi. Ozan ve Sel?uk orta sahas?ndan ne gibi bir ?retim bekliyorsun mal herif?

Bir yorum yaz:

• Alper Artam
    yanıtladı
    Aslı Can Ayten tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Serkan G?lay tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Bu Calhano?lunu zaman?nda iyiki almam???z yahu, berbat bir futbolcu..
    Ben de, bunu be?enmeyen bir ben var?m san?yordum...

bundesliga gibi fiziksel ?st?nl?k taktiksel ?st?nl?k gerektiren bi ligde bu adam nas?l oynuyor ben anlam?yorum. Adam?n ne key pas ?zelli?i var ne topu tutma ?zleli?i var ne ?al?m ?zelli?i var sadece ve sadece hareketli ve duran toplara vurabilme ?zelli?i var.

biliymiyorum liginde izlemiyorum ama fato?un prensleri aras?nda insiyatif alam?yor mu diye d???n?yorum yine ??kam?yorum i?in i?inden.

bu adam ger?ekten b?y?k muamma. Bi muammay? Ozi'ye tercih ediyorsan sen etki alt?ndas?n demektir. O kadar g??l? g?r?nsende birilerinin komutas? alt?ndas?n demektir.

Bir yorum yaz:

• Kaan Erden
    yanıtladı
    Arda da ne var hak?katen ispanya da bitmi? bu herf

Bir yorum yaz:

• Alper Aydogmus
    yanıtladı
    kale direkleri volkan babacandan daha cok top cikardi valla.

hala nasil fark yemedik ona sasiyorum ben

Bir yorum yaz:

• Tayfun Yazgan
    yanıtladı
    TARATOR balonundan sonra ?ENOL hocam?z?n de?erini daha iyi anlamam?z laz?m.. Bug?n hi?bir bok oynayamad? milli tak?m..

Bir yorum yaz:

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı
    ?enol hocammmm

Bir yorum yaz:

• Burak Demir
    yanıtladı
    Ozan 2.yar? yoktu...gerideyiz ve en yarat?c? oyuncunu oyundan ??kar?yorsun,sen ne salak bir teknikdirekt?rs?n ya

GT-I9500 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Mehmet Biçer
    yanıtladı
    Fatih yanda?lar? ?zg?n.
    Ben de?ilim.
    Ben Cenk ve O?uzhan?n moralinin bozulmas?na ?z?ld?m sadece

Bir yorum yaz:

• Ergin Tahiroglu
    yanıtladı
    Turnuvan?n en k?t? tak?m? biz g?z?kt?k. Sinyor terimin ne id??? belirsiz sistemi ile havlu att?k diyebiliriz. Sinyor?n td olmad??? yine g?n y?z?ne ??kt?. Senelerdir hagi ve popescunun ekme?ini yiyor adam.

iPad 'den Tapatalk arac?l??? ile g?nderildi

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X