Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
D Grubu: T?rkiye - H?rvatistan | ( 0-1 )
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Ridvan oguzhana salliyo. Milli takim tecrubesi yokmus, aldigi topu ardaya veriyomus, ardayi gereksiz yormusuz. Ulan hepiniz ayni boksunuz teriminden ridvanina gsden fbsine serefsizler taktik mi vardi takimda da bizim cocuklar biseyi beceremedi
Bir yorum yaz:
-
Arda bence ?i?me kad?n reklamlar?nda oynas?n art?k balonu patlad? bug?n
Bir yorum yaz:
-
Kadro se?imi hatal?yd?.
Defanstaki ikili hatal?.
Kanat yok tak?mda
Topal'?n oynayaca?? yerde ozan oynuyor.
Sistem yok arkada?, ne oynand??? belli de?il.
Ne g?bekten ne de kanattan oynand?.
Cenk b?yle bir sistemsizlikte ne yapabilir?
Tamamen bireysel yeteneklere odakland? zaten ikinci yar?.
Bir ?ey yaparlarsa yaparlar mant??? ama yapamad?.
Max 1 puan al?n?r.
H?rvatlar baya iyi.
2008'den bu yana nereye geldiklerini g?r?yoruz.
Oyuncu kalitesi falan filan.
1-0 iyi sonu?.
Bir yorum yaz:
-
??te dedi?im pozisyon bu, s???r gibi izliyor adam sa??n? d?zeltiyor hatta g?rd?k?e ??ld?r?yorum ya
https://twitter.com/GGMaas/status/74...421633?lang=tr
Bir yorum yaz:
-
Bu kadro bu sistem ile ancak boyle a??r ?ekim oynars?n. Nerde biz nerde milli tak?m.
E6603 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Ardayi nasil kanat yaziyorsuniz.
Adam yuruyemiyo bile. Verdigin top , oluyor. El freni adam. Bole kanat mi olur.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
K?t? futbolun hesab?n? Be?ikta?l? 2 futbolcuya kesmeye ?al??t? terim.. ama gerizekal? olmayan t?m futbolseverler g?rd? ki o?uzhan ve cenk ??kt?ktan sonra tak?m ayakta bile duramad?.. al?n size volkan ?en.. al?n size burak y?lmaz.. al?n size emre mor.. salaklar.
Bir yorum yaz:
-
Fiziksel fark dikkatinizi ?ekti mi? Bizimkiler harbi g?bekli dede gibi geldi H?rvatlara k?yasla.
Hakeden kazand?. 1-0 ?ans skoru bizim i?in.
Yer siyah,g?k beyaz!
Bir yorum yaz:
-
Oda patladi 2. Yari.Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUzun top Cenk'e ?i?ir stoperlerle sava?s?n d?nen topu kapabilirsen kap. Yok b?yle sistem art?k d?nyada,millet tiki takalar false 9 lar felan deniyor. Ben de en ?ok G?khan'? be?endim .Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizim hocanin da tutumlarinda carpiklik oluyor. Onu bilmem. Ama bu salak.Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizim hocaya d?rt elle sar?lmam?z laz?m. Adam?n torpili yok diye hakemle tarihin en iyi Brezilya's?na yenildi diye demediklerini b?rakmad?lar. Bizim kadro o d?nem iyi idi ama bu kadro da bu kadar ezilecek bir kadro de?il. Adamlar oyuncu de?i?ikliklerini uzatmalarda yapt? ?aka gibi. Ozan ve Sel?uk orta sahas?ndan ne gibi bir ?retim bekliyorsun mal herif?Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCag disi bir futbol.
Gerizekali herif.
1 tane alan kat eden adam yok.
1 tane verkac yapabilecek adam yok.
Sahada buyuyen adam yok. Bi emre mor.
Stoper yok stoper. Cag disi bi futbol.
Ispanya macinsa belki tutar diycex artik. Ama erken acarlarsa ; duman ederler bizi.
Heriflerin sag atak cok guclu. Ordan geldiler. Yoksa soldan ayni gucle gelseler orayida acarlardi.
Daha iyi takim adamlar.
Ilk yarida caner aleni bi cenke atmadi. Ki ciddi poz cikabilirdi.
Arda ozan falan olmaz bence.
Bir yorum yaz:
-
Oyun kalitesi sifir, teknik taktik adina hicbir sey yok takimda. Bu seviyeden cok uzak bi goruntu cizdik, nadir turnuvaya gelen arnatuvluk, letonya tarzi takimlar gibiydik.
---------- Volkan ----------
Gokhan - Topal - Balta - Caner
------ Oguzhan - Selcuk ------
Emre ------ Hakan ----- Arda
--------- Cenk/Burak -------
Ispanya macina umarim boyle cikariz, yoksa gene kaleye gidemeden mac biter.
Bir yorum yaz:
-
Uzun top Cenk'e ?i?ir stoperlerle sava?s?n d?nen topu kapabilirsen kap. Yok b?yle sistem art?k d?nyada,millet tiki takalar false 9 lar felan deniyor. Ben de en ?ok G?khan'? be?endim .Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizim hocanin da tutumlarinda carpiklik oluyor. Onu bilmem. Ama bu salak.Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizim hocaya d?rt elle sar?lmam?z laz?m. Adam?n torpili yok diye hakemle tarihin en iyi Brezilya's?na yenildi diye demediklerini b?rakmad?lar. Bizim kadro o d?nem iyi idi ama bu kadro da bu kadar ezilecek bir kadro de?il. Adamlar oyuncu de?i?ikliklerini uzatmalarda yapt? ?aka gibi. Ozan ve Sel?uk orta sahas?ndan ne gibi bir ?retim bekliyorsun mal herif?Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCag disi bir futbol.
Gerizekali herif.
1 tane alan kat eden adam yok.
1 tane verkac yapabilecek adam yok.
Sahada buyuyen adam yok. Bi emre mor.
Stoper yok stoper. Cag disi bi futbol.
Ispanya macinsa belki tutar diycex artik. Ama erken acarlarsa ; duman ederler bizi.
Bir yorum yaz:
-
?kisinide bitirdi moral olarak.Aslı Mehmet Bi?er tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFatih yanda?lar? ?zg?n.
Ben de?ilim.
Ben Cenk ve O?uzhan?n moralinin bozulmas?na ?z?ld?m sadece
SM-N910C cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
be?ikta? ma?lar?ndan sonra milli tak?m ma?lar? kanser resmen ha. Allah raz? olsun ?enol hoca
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: