Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

D Grubu: T?rkiye - H?rvatistan | ( 0-1 )

??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Aycan Kaya
    yanıtladı
    D?n konu?uyorlardu tv'de Terim kanat oyununu sevmiyormu? ulan kar??daki g?bek ta? de?il kaya sol bekleri balona benziyor az ?st?ne gidince hata yapt? 1 pozisyonda ama ne hikmetse g?bekten gitmeye ?al???yoruz Ozan ileri ??k?yor Ozi geride duruyor Arda dikine hi? yok zaten ?yle g?t olmu? ki ko?am?yor bile 0 ?ekeriz grupta bana g?re

Bir yorum yaz:

• Merter Erhuy
    yanıtladı
    Bak?n k?me d??en Mersin bile bir tane s?ratli adam tutuyor sahada. Ben ?mr?mde b?yle ?z?rl? bir sistem g?rmedim. Hakan,O?uzhan,Arda,b?t?n adamlar top yapan adamlar,kime atacak bunlar pas??

Bir yorum yaz:

• Can Ayten
    yanıtladı
    Aslı Enes Delebe tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    O top havadan Modrice gelirken ?n?nde mal gibi izleyip de adam?n ?st?ne gitmeyen ki?i Ozan de?il mi ? Arkada? Ozan ve Arda'n?n ??kmas? laz?m ikinci yar? i?in kanat oyuncumuz yok ulan bu nas?l bir dizili?tir
    G?be?ini kald?ram?yor ki, nas?l gitsin dobi?...

Bir yorum yaz:

• Yusuf Kazanci
    yanıtladı
    O top havadan Modrice gelirken ?n?nde mal gibi izleyip de adam?n ?st?ne gitmeyen ki?i Ozan de?il mi ? Arkada? Ozan ve Arda'n?n ??kmas? laz?m ikinci yar? i?in kanat oyuncumuz yok ulan bu nas?l bir dizili?tir
    Hakan ?. Zaten ma? ba??ndan beri yok hakan serbest vuru? olurda atar m? diye duruyor ?uan sahada

C6903 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Cem Ko?
    yanıtladı
    Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Cem Ko? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Ozan komedi,Arda bitmi?, ?are Emre Mor. ?ocuk debelensin bari kendini g?stermek i?in.
    Futboldan anlamayan adam bile bu tak?m?n sistemsiz,karambole,kaos futbolu oynad???n? anlar. Ne ?st ?ste pasla?ma var, ne kanada inme var, ne gol denemesi vs.. ?mer ?r?nd?l'?n de deyimiyle modern futbol nam?na hi? bir ?ey yok. 😁
    Terim ?imdi soyunma odas?nda iki tokat atar. Aslans?n?z,kaplans?n?z,sald?r?n,Allaha emanetsiniz der. O gazla ne olursa art?k. 😀

Yer siyah,g?k beyaz!
    Bende diyorum ma?ta ?nemli bir ?ey eksik. ?mer ?r?nd?l yok la [emoji16] [emoji16] ne anlad?m ben bu ma?tan

LG-D855 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
    Ne 'kompakt oyun var, ne 'modern'futbol, ne de kaliteli 'varyasyonlar' ???yoruz ?mer reis 😀

Yer siyah,g?k beyaz!

Bir yorum yaz:

• Alper Artam
    yanıtladı
    Aslı Halil Ibrahim Inan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Fatih Terim Be?ikta?'?n 1 tane ma??n? izlememi? bu sene buna karar verdim.

O?uzhan'? forvet arkas?nda yok etti resmen. Yahu bu adam bu sene oyun kurucu olarak oynad? ortasahan?n iki adam?ndan biri olarak.

O?uzhan ma?ta aya??na 30-35 top gelerek ba?ar?l? O LA MAZ! Oyundan ?ok uzakla??yor. O?uzhan defans?n ?n?nde oyunun merkezi olarak oynayacak. Aya??na 100-110 defa top gelecek. Bunu bu sene Be?ikta?'?n 10 tane ma??n? izleyen herkes s?yler. Fatih Terim g?rm?yor. Pes!
    aylard?r Diego Alves diyorum bir allah?n kulu destek atmad?. Yeri de?il ama acayip sevindim profiline Ryan ve Domenech yar???nda al?nabilir bi oyuncu. Allah kahretsin ki ilgilenilmiyor....

Bir yorum yaz:

• Emre Keşküş
    yanıtladı
    O?uzhan ozan?n yerine cekilip calhanoglu ortaya gecsin saga da volkan ?en veya olcay

Bir yorum yaz:

• Ersin Ozturk
    yanıtladı
    Aslı Muslum Fincan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    arda her pozisyonda yere yat?yor
    Ayakta duram?yor ki.

Bir yorum yaz:

• Mehmet Köse
    yanıtladı
    Volkan
    Gokhan semih balta caner
    Oguzhan topal
    Volkan hakan arda
    Cenk

YA - PA - MAZ

FT gider topali, hakani ve oguzhani mevkisinin disinda oynatir

Bir yorum yaz:

• Hasan Ersoz
    yanıtladı
    Arda reklam filmlerinde oynamaktan futbolu unutmu?. El freni resmen

Bir yorum yaz:

• Muslum Fincan
    yanıtladı
    semih-ozan
    hakan ?.-emre/volkan de?i?ikli?i olmal?.

Bir yorum yaz:

• Burak Kara
    yanıtladı
    Oguzhan bu sistemde oynayamaz.. herkes dip dibe ileri gitmeyi dusunen kimse yok al ver yan pas yanpas bu nedir ya

SM-N9000Q cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Ahmet Altun
    yanıtladı
    Hakan ?alhano?lu de?il mi?

Bir yorum yaz:

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı
    Kalemizde s?radan bi kaleci var hal? saha kalecisi gol? yedi. Bir topta da yumruklay?p adama gol ?ans? verdi o vuran Badelj de?il de Modric olsa o da gold?. Caner,Arda,Hakan berbatlar. Ozan ?al???yor yine kafaya da iyi y?kseldi ama iyi vuramad?. Cenk ??rp?n?yor ama yapaca?? bir?ey yok orada 2 devin aras?nda. G?khan iyi oynuyor asist de yapt? benim g?z?mde.

?kinci yar? hareketli olmal?y?z kanat oyuncusu almal?y?z. ??kan Ozzie olacak maalesef ama Ozzie de?il Hakan olmal?.

Bir yorum yaz:

• Ramazan Tülen
    yanıtladı
    Aslı Cem Ko? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Ozan komedi,Arda bitmi?, ?are Emre Mor. ?ocuk debelensin bari kendini g?stermek i?in.
    Futboldan anlamayan adam bile bu tak?m?n sistemsiz,karambole,kaos futbolu oynad???n? anlar. Ne ?st ?ste pasla?ma var, ne kanada inme var, ne gol denemesi vs.. ?mer ?r?nd?l'?n de deyimiyle modern futbol nam?na hi? bir ?ey yok. 😁
    Terim ?imdi soyunma odas?nda iki tokat atar. Aslans?n?z,kaplans?n?z,sald?r?n,Allaha emanetsiniz der. O gazla ne olursa art?k. 😀

Yer siyah,g?k beyaz!
    Bende diyorum ma?ta ?nemli bir ?ey eksik. ?mer ?r?nd?l yok la [emoji16] [emoji16] ne anlad?m ben bu ma?tan

LG-D855 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X