Yalniz bu Griezzman'in bir kere karsi karsiya kacirdigini gormedim, ofsayttan kacti mi gecmis olsun.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euro 2016 Grup Kar??la?malar?
??k?ş
X
-
Paramiz yetmedi bizim. Istedik adami.Aslı Kemal Erce Avaroglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBili? efendi ?u payet ? bize ald?rsaym?? ya . Ama faydas? dokunacak i? olsa ortada g?r?nmez .
Bu arada ?zlanda 2. Yar?ya ??kmas?n bu ne eziklik
Lanzinide ayni sekilde.
Yorum Yap
-
Makina gibi herif. Hep olura vuruyor.Aslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYalniz bu Griezzman'in bir kere karsi karsiya kacirdigini gormedim, ofsayttan kacti mi gecmis olsun.
Yorum Yap
-
Bunu almay?p o Zaman da ??p ald?ysak yaz?kAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterParamiz yetmedi bizim. Istedik adami.Aslı Kemal Erce Avaroglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBili? efendi ?u payet ? bize ald?rsaym?? ya . Ama faydas? dokunacak i? olsa ortada g?r?nmez .
Lanzinide ayni sekilde.
Yorum Yap
-
Almayip degil. Alamadik. Pahali adam.Aslı Kemal Erce Avaroglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBunu almay?p o Zaman da ??p ald?ysak yaz?kAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterParamiz yetmedi bizim. Istedik adami.Aslı Kemal Erce Avaroglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBili? efendi ?u payet ? bize ald?rsaym?? ya . Ama faydas? dokunacak i? olsa ortada g?r?nmez .
Lanzinide ayni sekilde.
Ben ole hatirliyorum.
Yorum Yap
-
Adam Sub-Zero, Bayern deplasmaninda attigi en kritikti, Aguerolar falan t?rt yani, Sociedad'ta sol acikken adam harbi harbi sag iceri kateden forvet oldu, catir catir da Tanju gibi kafayla da yaziyo.Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMakina gibi herif. Hep olura vuruyor.Aslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYalniz bu Griezzman'in bir kere karsi karsiya kacirdigini gormedim, ofsayttan kacti mi gecmis olsun.
Yorum Yap
Yorum Yap