Yalniz bu Griezzman'in bir kere karsi karsiya kacirdigini gormedim, ofsayttan kacti mi gecmis olsun.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euro 2016 Grup Kar??la?malar?
??k?ş
X
-
Aslı Kemal Erce Avaroglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBili? efendi ?u payet ? bize ald?rsaym?? ya . Ama faydas? dokunacak i? olsa ortada g?r?nmez .
Bu arada ?zlanda 2. Yar?ya ??kmas?n bu ne eziklik
Lanzinide ayni sekilde.
Yorum Yap
-
Aslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYalniz bu Griezzman'in bir kere karsi karsiya kacirdigini gormedim, ofsayttan kacti mi gecmis olsun.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kemal Erce Avaroglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBili? efendi ?u payet ? bize ald?rsaym?? ya . Ama faydas? dokunacak i? olsa ortada g?r?nmez .
Lanzinide ayni sekilde.
Yorum Yap
-
Aslı Kemal Erce Avaroglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kemal Erce Avaroglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBili? efendi ?u payet ? bize ald?rsaym?? ya . Ama faydas? dokunacak i? olsa ortada g?r?nmez .
Lanzinide ayni sekilde.
Ben ole hatirliyorum.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYalniz bu Griezzman'in bir kere karsi karsiya kacirdigini gormedim, ofsayttan kacti mi gecmis olsun.
Yorum Yap
Yorum Yap