Aslı Murat Oztuna tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euro 2016 Grup Kar??la?malar?
??k?ş
X
-
Aslı ?a?da? Ula? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterIzlanda takiminda kadroya bizim ?lkeden sadece Mazhar Alanson girer sanirim
Yorum Yap
-
Bizimkiler baks?nda utans?n vallahi..Primdi,egoydu,imparatordu filan al sana derslik tak?m kar??nda..Tebrikler ger?ekten..son dakikalarda ba?kas?n?n ba?ar?s?na muhta? bir tak?m?n hem oyuncular?da hocas?da tff ba?kan ve y?netimide ?apkas?n? ?ne koymal?..ger?i biz burnumuzdan k?l ald?rmay?z ama..
Her daim Be?ikta?...
Yorum Yap
-
Aslı ?lker Uysal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?a?da? Ula? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterIzlanda takiminda kadroya bizim ?lkeden sadece Mazhar Alanson girer sanirim
Yorum Yap
-
Helal olsun hakikaten. Bu zihniyeti seviyorum iste. Gecenlerde Izlanda hakkinda bir belgesel izlemistim, bizimkiler sabah aksam acip izlesinler onu da futbolda devrim nasil yapilir gorsunler.
Sistem ve mucadelenin sonucu bu galibiyet. Bizimkilerde olmayan ozellikler seni kazandiriyor bugun. Gaz devri biteli cok oldu sinyor...
Yorum Yap
-
Aslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHelal olsun hakikaten. Bu zihniyeti seviyorum iste. Gecenlerde Izlanda hakkinda bir belgesel izlemistim, bizimkiler sabah aksam acip izlesinler onu da futbolda devrim nasil yapilir gorsunler.
Sistem ve mucadelenin sonucu bu galibiyet. Bizimkilerde olmayan ozellikler seni kazandiriyor bugun. Gaz devri biteli cok oldu sinyor...
al sana sistemsizlik.
adam bireysel ?aba bekliyor.
daha futbolun ne oldu?unu ??zememi?.
ama 500 bin euro prim kap?yor.
lakab? imparator.
inan?lmaz ?lkeyiz.
bizden bi cac?k olmaz.
b?yle milletin galibiyetlerine seviniriz
Yorum Yap
Yorum Yap