Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euro 2016 Grup Kar??la?malar?
??k?ş
X
-
Kim alacak acaba? Velet cok iyi.Aslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster40 milyon verirsek olurAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu Embolo bize yar olmaz de?il mi ?.gif)
.gif)
Yorum Yap
-
En son Manchester haberleri cikti. Daha once Chelsea de istemisti. Bunlar mi olur baska bi takim mi bilmiyorum ama insallah iyi bir tercih yapar. Buyuk potansiyel.Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKim alacak acaba? Velet cok iyi.Aslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster40 milyon verirsek olurAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu Embolo bize yar olmaz de?il mi ?.gif)
.gif)
Yorum Yap
-
Ben bu Gelson'u da ?ok be?endim. Tam bizlik adam ?at diye ?nde kar??l?yor,teknik iyi ve sert.Aslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEn son Manchester haberleri cikti. Daha once Chelsea de istemisti. Bunlar mi olur baska bi takim mi bilmiyorum ama insallah iyi bir tercih yapar. Buyuk potansiyel.Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKim alacak acaba? Velet cok iyi.Aslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster40 milyon verirsek olurAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu Embolo bize yar olmaz de?il mi ?.gif)
.gif)
Yorum Yap
-
Wolfsburg'un beki. O da iyi bir transfer yapacak muhtemelen. Arsenal istiyordu yanilmiyorsam.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSu isvicrede rodriguez sol bek mi? Cok iyi ya
Yorum Yap
-
Turnuva boyunca takip ettim gercekten cok potansiyelliAslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterWolfsburg'un beki. O da iyi bir transfer yapacak muhtemelen. Arsenal istiyordu yanilmiyorsam.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSu isvicrede rodriguez sol bek mi? Cok iyi ya
Yorum Yap
-
bu adam turnuvada ??renilcek biri de?il ki de?eri 25-30 milyonluk bi futbolcuAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTurnuva boyunca takip ettim gercekten cok potansiyelliAslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterWolfsburg'un beki. O da iyi bir transfer yapacak muhtemelen. Arsenal istiyordu yanilmiyorsam.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSu isvicrede rodriguez sol bek mi? Cok iyi ya
Yorum Yap
-
Wolfsburg maclarini pek takip etmedigim icin gorememisimAslı Ali Berkay Cehiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbu adam turnuvada ??renilcek biri de?il ki de?eri 25-30 milyonluk bi futbolcuAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTurnuva boyunca takip ettim gercekten cok potansiyelliAslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterWolfsburg'un beki. O da iyi bir transfer yapacak muhtemelen. Arsenal istiyordu yanilmiyorsam.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSu isvicrede rodriguez sol bek mi? Cok iyi ya
Yorum Yap
Yorum Yap