Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euro 2016 Grup Kar??la?malar?
??k?ş
X
-
Bence en hayirlisi iptal edilmesiAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterdesene ?ptal edilen bir (belki ilk) organizasyon olacakAslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSairin burda soylemek istedigi ayva cicek acmis yazmi gelecek Ingilizler Rusyaya nasil gelecekAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDe Marke ??@demarkesports 15 dk.15 dakika ?nce
Vladimir Putin: "Euro 2016'da ya?anan Rus-?ngiliz kavgalar? ?ok ?z?c? ama 200 Rus'un binlerce ?ngiliz'i nas?l d?vebildi?ini anlayamad?m."
Malum 2 sene sonraki dunya sampiyonasina ev sahibiler
Ya da Ev Sahibinin diskalifiye edildi?i 
Fransaya ingilizleri dovmeye gelenler kendi vatanlarinda Ingilizlere, Ukraynalilara ve T?rklere neler yapmaz...
Yorum Yap
-
Kat?labilirsek..Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBence en hayirlisi iptal edilmesiAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterdesene ?ptal edilen bir (belki ilk) organizasyon olacakAslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSairin burda soylemek istedigi ayva cicek acmis yazmi gelecek Ingilizler Rusyaya nasil gelecekAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDe Marke ??@demarkesports 15 dk.15 dakika ?nce
Vladimir Putin: "Euro 2016'da ya?anan Rus-?ngiliz kavgalar? ?ok ?z?c? ama 200 Rus'un binlerce ?ngiliz'i nas?l d?vebildi?ini anlayamad?m."
Malum 2 sene sonraki dunya sampiyonasina ev sahibiler
Ya da Ev Sahibinin diskalifiye edildi?i 
Fransaya ingilizleri dovmeye gelenler kendi vatanlarinda Ingilizlere, Ukraynalilara ve T?rklere neler yapmaz...
Yorum Yap
-
Babas? vefat etmi?ti ge?en g?n ondan a?lam??t?r.Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMilli mars sirasinda Srna agladi beni de aglatti...
Yorum Yap
-
Biliyorum o yuzden duygulandim, babasi bizimle oynanan mac sirasinda vefat etmistiAslı Tayfun Polat tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBabas? vefat etmi?ti ge?en g?n ondan a?lam??t?r.Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMilli mars sirasinda Srna agladi beni de aglatti...
Yorum Yap
-
?ekler de atak yapam?yor [emoji1]Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu ma?ta vida'y? net anlar?z, ge?en ma? hi? atak yapamad?k
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
kafa yine sargiya alindi
Yorum Yap