Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euro 2016 Grup Kar??la?malar?
??k?ş
X
-
Aslı Bedri A?baba tarafından Gönderilmiş Mesajı göster@arda?elikmaden
Uzatmak istemiyorum da
Farkl? dusunuyorum ben
Manu dortmund chelsea Madrid farketmez bunlar turnuvada gen? kovalar bence. Ekstradan yani
Di?er t?rl? turnuva izleyip gomez parlad? alal?m onu veya kendini g?steremedi ?u 1994l? milik parlad? onu alal?m de?il de
benim oyunumda gomez tipi santrfora ihtiyac?m var ?u an formda gomez der al?r veya ayn? tarzda gen? oyuncu parlar turnuvada onu alir
T?rkiye ligi performans? yetmez onda hemfikirim
Neyse in?allah bizde kal?r ya
LG-D802 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bedri A?baba tarafından Gönderilmiş Mesajı göster@arda?elikmaden
Uzatmak istemiyorum da
Farkl? dusunuyorum ben
Manu dortmund chelsea Madrid farketmez bunlar turnuvada gen? kovalar bence. Ekstradan yani
Di?er t?rl? turnuva izleyip gomez parlad? alal?m onu veya kendini g?steremedi ?u 1994l? milik parlad? onu alal?m de?il de
benim oyunumda gomez tipi santrfora ihtiyac?m var ?u an formda gomez der al?r veya ayn? tarzda gen? oyuncu parlar turnuvada onu alir
T?rkiye ligi performans? yetmez onda hemfikirim
Neyse in?allah bizde kal?r ya
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bedri A?baba tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bedri A?baba tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterL?w niye gomezi ?a??rd?
Formunu kondisyonunu geri kazand??? i?in
L?w gorduyse bunu di?erleri g?rm?yo m?
G?rmemeleri imkans?z
??te ben de diyorum ki
Mesela dortmund at.madrid filan
Gomez stili bi adam istese teknik direkt?rleri
Turnuvada oynad??? 3 maca bakmaz veya o 3 ma?la akl?na gelmez gomez adam?n
B?yle turnuvalarda gen? oyuncular transfer piyasas? yapar
Adamlar Gomez'i de takip ederler. Kariyeri sallant?da olan di?er isimleri de. Bu isimler hi?bir ?ey yapamaz da, bug?n Polonya ma??nda Milik gibi performanslar izlerlerse, giderler Milik'i al?rlar.
Dedi?in ancak bu tak?mlar?n 1 g?mlek alt? tak?mlar i?in ge?erli. West Ham gibi Valencia gibi Wolfsburg gibi tak?mlar yani. Onlar bakmazlar turnuva performans?na.
O noktada da Be?ikta?'?n b?y?kl??? her sene ?ampiyonlu?a oynama kabiliyeti, verece?i maa?lar devreye girer, Gomez'i elinde tutma ?ans?n bir kat daha artar.
Gomez turnuvada 5 gol att? dortmund ya da at.madrid ald? diyelim
B?yle bi ornek var m?? Gomez kalitesinde, ?ampiyonlar ligi kazanm??, att??? gol say?s? 200 ?st?, 5 b?y?k ligden birinde ?ampiyonluklar kazanm??, pozisyon/gol oran?nda en iyi ilk 5te
Ve turnuvada izlenip aliniyor turnuvada att??? gollere bak?l?yor
O seviyede bir tak?m evet CV falan dinlemez. T?rkiye Ligi performans? bir yere kadar der ve turnuvada da izler. Gomez ekstrem bir ?eyler yaparsa da se?enekler dahilinde de?erlendirir.
Yani Gomez'in ortaya bir ?eyler koymas? laz?m hala. Salt T?rkiye Ligi performans? yetmez o seviyeler i?in.
Ben bu pencereden bak?yorum ve oynamas?n diyorum.
Beyler Avrupa futbolunda artik Klassik Santrafor la oynayan takimlar cok az... Hatta B?y?k /Dev takimlar da hic yok gibi... Onun icin Gomez bile Milli takimda bile zor yer buluyor. Klassik Sistem yok artik...
Onun icin iciniz rahat olsun.. Gomez bize Uyar ... ve devam eder
Yorum Yap
-
Aslı Bedri A?baba tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alper Artam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bedri A?baba tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGomez burda piyasa mi yapacak
18 ya??nda mi gomez
olmaz deme daha neler neler varda akl?ma gelmedi
Chelsea eto'o yu al?rken 30dan sonra oynadigi Afrika kupas?nda mi izledi adam??
Veya Milan crespoyu al?rken copa americaya filan g?zlemci g?nderdi de 34 ya??nda mi be?endi
Larsson keza ?yle 30dan sonra mi ne oldu?u belli oldu
Ayn? eto'o crespo larsson gibi di?er saydiklarin gibi avrupanin b?y?k takimlari gomez gibi oyuncu stiline ihtiya? duyarsa al?rlar
Bu turnuvada oynamas? oynamamas? s?k?nt? de?il bence
Yorum Yap
Yorum Yap