Beyler Izlanda'nin nufusunu biliyorsunuz degil mi. 323 bin...
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euro 2016 Grup Kar??la?malar?
??k?ş
X
-
Tak?mlar kompakt ve disiplinli genel olarak
Tak?m organizasyonlar? gayet iyi. Ben ?ok sevdim bu turnuvay?..
Macaristan, Arnavutluk, ?zlanda, Galler, K. ?rlanda gibi yeteneksizler topluluklar? dahi ?ok organize
Fato? nefretimden ba??ms?z olarak s?yl?yorum, bizim kadar dezorganize bir tak?m g?rmedim
Yorum Yap
-
?lk ma?lar sonunda ?? tane berbat tak?m g?rd?m. Biz,Avusturya ve Kuzey ?rlandaAslı Ali Tufan Soydan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTak?mlar kompakt ve disiplinli genel olarak
Tak?m organizasyonlar? gayet iyi. Ben ?ok sevdim bu turnuvay?..
Macaristan, Arnavutluk, ?zlanda, Galler, K. ?rlanda gibi yeteneksizler topluluklar? dahi ?ok organize
Fato? nefretimden ba??ms?z olarak s?yl?yorum, bizim kadar dezorganize bir tak?m g?rmedim
Yorum Yap
-
Ne g?rd?n bug?n?Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterRenato Sanches muazzam bir futbolcu.
Ya da Bayern ald? diye veya di?er ma?lar?ndan dolay? m? s?yl?yorsun?
Bug?n "muazzam" denilecek bi?ey g?rmedim.
Yorum Yap
-
Bayern'i ilgileniyor olarak biliyordum inan ald?klar?n? yeni ??rendim.18 ya??ndaki bir futbolcu i?in pozisyon bilgisi ?st d?zey,duraca?? yeri biliyor ve yerini asla kaybetmiyor.Dikine oynad??? hemen hemen her top isabetliydi,dripling yaparken pas yetene?i geli?ti?i vakit 1. s?n?f bir orta saha olur. Bireysel yeteneklerin oldu?u bir tak?mda tak?m oyununa uygun iki ?? futbolcudan birisiydi Danilo,Andre Gomes ve bu ufakl?k.Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNe g?rd?n bug?n?Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterRenato Sanches muazzam bir futbolcu.
Ya da Bayern ald? diye veya di?er ma?lar?ndan dolay? m? s?yl?yorsun?
Bug?n "muazzam" denilecek bi?ey g?rmedim.
Yorum Yap
Yorum Yap