Aslı Murat G?rel tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euro 2016 Grup Kar??la?malar?
??k?ş
X
-
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterIspanyayi izliyorum ve puan alma ihtimalimiz yok denecek kadar az
Yorum Yap
-
Aslı Bar?? Can Erarslano?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterIspanyayi izliyorum ve puan alma ihtimalimiz yok denecek kadar az
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterRuslar boks ve dovus antremanlari yapip gelmisler. Sirf ingilizleri dovmek icin gelmisler iclerinden biri oyle diyor
Bunlar zaten inet ustunden randevulasip, bulusup. Olumune birbirlerine giriyorlar.
Ingilizlere burdaki cl finalinden beri laf cakarlar. Siz artik oldunuz. Gobekli sisko aptallar vs diye. Yeni moda biziz.
Bunlar kesin 150 kisi bulusup gitmislerdir. O dogrudur. De sadexe ingilizler icin egitim vs degildir .
Zaten bunlar fakir fikara adamlar. Yoksa sayilari binlercedir. O 150 tanesi parali olanlardir. netten , videolardan tespit edilmislerdir.
Hukumet tarafindan da destekleniyorlsr. Bide isin o yonu var.
Yorum Yap
-
Bu Semih ve Ahmet ?al?k, orta saha oyuncusu Mehmet Topal'? Stoper mevkiinde kesemiyorsa neden bu adamlar? Milli tak?ma ald?n diye biride ??k?p sormuyor?
Stoper olmasa kadroda, tamam dev?irme oyuncu oynat?rs?n da sen se?tin bu adamlar? milli tak?ma neden onlar? oynatm?yorsun da orta saha oyuncusunu stopere kouyoyorsun?
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterRuslar boks ve dovus antremanlari yapip gelmisler. Sirf ingilizleri dovmek icin gelmisler iclerinden biri oyle diyor
Bunlar zaten inet ustunden randevulasip, bulusup. Olumune birbirlerine giriyorlar.
Ingilizlere burdaki cl finalinden beri laf cakarlar. Siz artik oldunuz. Gobekli sisko aptallar vs diye. Yeni moda biziz.
Bunlar kesin 150 kisi bulusup gitmislerdir. O dogrudur. De sadexe ingilizler icin egitim vs degildir .
Zaten bunlar fakir fikara adamlar. Yoksa sayilari binlercedir. O 150 tanesi parali olanlardir. netten , videolardan tespit edilmislerdir.
Hukumet tarafindan da destekleniyorlsr. Bide isin o yonu var.
Yorum Yap
Yorum Yap