Burak ne alaka ?erefini sevdi?im ?akma imparatoru
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euro 2016 Grup Kar??la?malar?
??k?ş
X
-
hangi sistem? terimin oynatt??? sistemi d?nyada anlayan varm??Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen iddia ediyorum bu adam klasik 4 4 2 den ba?ka sistem bilmiyor.
Yorum Yap
-
Yok i?te ?u anda kim nerede belli de?il. Kadro orta saha dolu kanatlar ?alhano?lu,Arda g?z?k?yor felaket. O?uzhan'? 10 numara yapm??sa komedi bir y?ld?r ma?lar? bo?una izliyor demektir. Benim korkum bu s???p s?vad?ktan sonra ?enol G?ne?'e teklif gidecek.Aslı Soner Gokturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterhangi sistem? terimin oynatt??? sistemi d?nyada anlayan varm??Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen iddia ediyorum bu adam klasik 4 4 2 den ba?ka sistem bilmiyor.
Yorum Yap
-
En az?ndan hocan?n o tarz forvet sevdi?i belliydi. Senelerce gitti?i her tak?mda Hakan tarz? forvet istedi ayr?ca Hakan ??k?r ile Burak Y?lmaz k?yas edilemeyecek kadar farkl?lar. Umar?m ama? sadece Burak'?n ma? eksi?ini gidermektir.Yoksa ciddi ciddi ben Almanya saflar?na d?n?? yapaca??mAslı ?mer Canda? Dilan tarafından Gönderilmiş Mesajı göstercenk ile bura?? 2002 deki mans?zla hakana benzetiyorum.O zaman da ?enol hocam bizi fitil etmi?ti ger?i???? ;ama en az?ndan ?enol hocan?n hizip?ilikten bunu yapmad???n? biliyorduk ,.. terim de ise durum bilindi?i ?zere ?ok farkl?.
SM-G7105 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
Yorum Yap