Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
A Milli Tak?m ?sve? & Avusturya Ma?lar? Kadrosu
??k?ş
X
-
Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHelal be Cenk. Her t?rl? burak yilmazdan iyisin. Hatta suan ulkemizdeko en iyi yerli forvetsin
Yorum Yap
-
Aslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHelal be Cenk. Her t?rl? burak yilmazdan iyisin. Hatta suan ulkemizdeko en iyi yerli forvetsin
Ya?ad???m yer Bayern, Gomez'i ve Almanlar?n Gomez hakk?nda d???nd?klerini de iyi biliyorum, neyse..
Yorum Yap
-
Cenk komple forvetin dibidir. Gomez bu kadar formsuzken kesinlikle cenk oynamal?d?r, gomez sene ba??ndaki gibi sonradan girmelidir. Toparlas?n kendini. Kimse kusura bakmas?n 2 metre yan?na pas atam?yor ayr?ca fiorentinada oynamadan ge?irdi?i d?nemlerin kondisyon s?k?nt?s?n? da ?ekiyor, ma??n sonlar?na do?ru iyice bitiyor. Kendini toparlasa neler yapaca??n? ?ok iyi biliyoruz.
Ge?en sene Bili?'in lig sonlar?na do?ru ayakta duramayan demba bada ?srar edi?i gibi bi?ey ya??yoruz. ?ok ?ey kaybettirdi bize. ??nk? o da bir ?nceki sene d?zenli oynam?yordu.
Yorum Yap
-
Bu kadro en ideal olur gibi duruyor ama Sinyor, yine Ozan Tufan'lar, Alper'ler ve Yasin Oztekin'ler, Burak Yilmazlar ile doldurur, hakedenler kenarda oturur turnuvada.
Bir de su Cenk Tosun'u Turkiye'nin forveti olarak gor(e)meme mevzusunu hic anlamadim. Bazen Yusuf Kenan Calik ile Serkan Akcan'a denk geliyorum, Cenk'in esamesi okunmuyor, elde olan tek forvet Burak Yilmaz'mis.
Mehmet Demirkol ve cogu da 4-6-0 oynamamizi oneriyolar, bunlar kafayi yemis, Cenk'e Turkiye'de hakikaten cok yazik oluyor. Premier League golcusu adam, tek sanssizligi Gomez'in bizde olmasi.
Yorum Yap
-
Cenkin ?anss?zl??? atiban?n g?be?i yaln?z kapatmasidir. Tolgay iyi olsa 4-4-2 oynayabilseydik gomezle cenk rahatl?kla oynard?.
Mevcut halde gomez yaln?z oynar bu da normaldir. Adam mario gomez, ohen nartallo de?il. Ama hoca olcay? kesip cenki kanat forvet olarak de?erlendirebilir. Ancak bunu da fazla deneyip ?ablonu bozmuyor.
Yorum Yap
-
Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHelal be Cenk. Her t?rl? burak yilmazdan iyisin. Hatta suan ulkemizdeko en iyi yerli forvetsin
Yorum Yap
-
Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHelal be Cenk. Her t?rl? burak yilmazdan iyisin. Hatta suan ulkemizdeko en iyi yerli forvetsin
Ya?ad???m yer Bayern, Gomez'i ve Almanlar?n Gomez hakk?nda d???nd?klerini de iyi biliyorum, neyse..
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Evet Tosun Pa?a ?ok iyi forvet, ama bir iki haftad?r Gomez formsuz diye abartm??s?n?z siz de... D?nya ?zerinde tek vuru?u Gomez'den iyi olan ??-d?rt tane adam vard?r d?nyada...
Ben cevap olarak Gomez'den, tapt?klar? Schweinsteiger'in k?z arkada??yla yatt??? i?in nefret ettiklerini s?yl?yorum ama kabul ettiremiyorum.
Yorum Yap
-
Aslı Soner Gokturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNTVSpor kapanacak diye uzun s?redir dedikodu var. Bu g?ne kadar k???lme ile yola devam ettiler. En son 30 ki?i daha i?ten ??kar?lm?? bunlardan birisi de ?zg?r buzba? deniyor
Yorum Yap
Yorum Yap