Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

A Milli Tak?m ?sve? & Avusturya Ma?lar? Kadrosu

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Kendilerini yerden yere atan, milletin eme?ini calan, Turk hakemlerinin arkasina s???nan sahtekar Fenerli futbolculari milli formayla g?rsem de dayanam?yorum. Kapatt?m izlemiyorum ?u sahte y?zlerini..
    A?abey beni gaza getirme zaten zar zor bak?yorum yoksa bu renkliler oldu?u tak?ma bende bakm?yorum ama i?te cenk ozzie i?in katlan?yorum

Quaresma7Amokachi14Nouma21
    Izleme kapat gitsin Sezgin, gord?kce t?ylerim diken diken oluyor. Birde ?st?ne R?dvan yorumcu, kapa kapa...

Yorum Yap

Aslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
      Kendilerini yerden yere atan, milletin eme?ini calan, Turk hakemlerinin arkasina s???nan sahtekar Fenerli futbolculari milli formayla g?rsem de dayanam?yorum. Kapatt?m izlemiyorum ?u sahte y?zlerini..
      A?abey beni gaza getirme zaten zar zor bak?yorum yoksa bu renkliler oldu?u tak?ma bende bakm?yorum ama i?te cenk ozzie i?in katlan?yorum

Quaresma7Amokachi14Nouma21
      Izleme kapat gitsin Sezgin, gord?kce t?ylerim diken diken oluyor. Birde ?st?ne R?dvan yorumcu, kapa kapa...
      Ben TV'yi kapatt?m vallaha,laptoptan a?t?m,sesi de k?st?m.?ekilecek dert de?il hakikaten.M?zik a?mak daha g?zel.

Yorum Yap

Yedek klubesinde ne adamlar var gidiyor alperi aliyor yersin boyle golu

Yorum Yap

Tak?m?n beynini ??kar?rsan olca?? bu

Yorum Yap

Zaten hazirlik maci felan izlenmez ya, ne tadi var ne tuzu. Sadece eleme ve sampiyona izlenir milli takim'da.

Yorum Yap

Bu Fatih Terim'i azc?k tan?yosam O?uzhan'? ilk f?rsatta,2 haftal?k form d???kl???nde 11'den d???r?p yerine tercihen Gaslayl?,o da olmazsa Fenerli birini monte eder.
              Mesela Sel?uk'un yeri 5 birim garantiyse,bu O?uzhan'da ancak 1 birim faland?r.Nas?l bizim tak?m?n ?ampiyon olmas? i?in rakiplerinden ger?ekten ?ok ?ok iyi olmas? gerekiyorsa,milli tak?m oyuncu se?iminde de bu b?yle.Ne Feyyaz,ne Sergen,Ne Metin do?ru d?r?st milli forma giymedi bu ?lkede,bir de ?n?m?ze gelenden 5-6 yedi?imiz zamanlarda milli tak?m olarak..Onlar oynasa 5-6 de?il 10 yiyecektik herhalde.Sergen gene biraz daha yeni nesil de neyse i?te anlatmaya ?al??t???m? anlad?n?z.

Yorum Yap

goll cenk

Yorum Yap

Cenkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Yorum Yap

Alk??lat?yor diyor ya

Discovery cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Yorum Yap

Golc? kelimesinin ete kemi?e b?r?nm?? hali ma?allah

Yorum Yap

Aferin be Cenk helal olsun sana

Yorum Yap

Helal be Cenk. Her t?rl? burak yilmazdan iyisin. Hatta suan ulkemizdeko en iyi yerli forvetsin

Yorum Yap

Milletin as forveti Umut Bulut, bizim yedek forvetimiz CENK TOSUN

?ok ?ansl?y?z ?ok... Aman nazar de?mesin! Ma?allah...

Yorum Yap

Sezon basindan beri boyle dusunuyorum, Cenk bu sezon Gomez kadar zaman alsaydi ondan daha cok gol atardi...
                              Seneye artik nasipse direkt oynayan forvetimiz olacaktir.

Yorum Yap

Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                                Helal be Cenk. Her t?rl? burak yilmazdan iyisin. Hatta suan ulkemizdeko en iyi yerli forvetsin
                                Bazen Gomez'den iyi oldu?unu d???n?yorum.

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X