Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
A Milli Tak?m ?sve? & Avusturya Ma?lar? Kadrosu
??k?ş
X
-
A Milli Tak?m ?sve? & Avusturya Ma?lar? Kadrosu
A?abey beni gaza getirme zaten zar zor bak?yorum yoksa bu renkliler oldu?u tak?ma bende bakm?yorum ama i?te cenk ozzie i?in katlan?yorumAslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKendilerini yerden yere atan, milletin eme?ini calan, Turk hakemlerinin arkasina s???nan sahtekar Fenerli futbolculari milli formayla g?rsem de dayanam?yorum. Kapatt?m izlemiyorum ?u sahte y?zlerini..
Quaresma7Amokachi14Nouma21
Bir yorum yaz:
-
Volkan Sen denen yer elmasi oyle bir alismis ki, milli macta bile hak caliyor, sanirsin dunya kupasi finali gole gidiyordu, bir de utanmadan sari cikartti, acip agzini faul degil diyeydin ya... Sende nerde o karakter. Sezonu 2 golle. 2 asistle tamamlayan klasik hirsiz pire topcu...
Bir yorum yaz:
-
Ah be Cenk..
Milli tak?m? be?endim, yaln?z bu stoperler ?ok ba? a?r?t?r.
Ersan neden al?nmad? ki?!
Bir yorum yaz:
-
Caner senden nefret ediyorum. Hadi hakeme gider yapsana, Turk hakemlerinle oynuyorsun hadi delikanl?ysan yapars?n....
Bir yorum yaz:
-
Milli forma k?pk?rm?z? olmal? bence, yaln?z turkuaza k?yasla ?uanki forma iyi.
Bir yorum yaz:
-
Kendilerini yerden yere atan, milletin eme?ini calan, Turk hakemlerinin arkasina s???nan sahtekar Fenerli futbolculari milli formayla g?rsem de dayanam?yorum. Kapatt?m izlemiyorum ?u sahte y?zlerini..
Bir yorum yaz:
-
Ne bileyim benim g?z?me ger?ekten ?ok ??k geldi, bizim renklere tasarlanm???da ?ok g?zel durur, beyazdan siyaha ge?i?Aslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterhttp://cdn.korayspor.com/Uploads/Sto...67-105_1_b.jpgAslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYa o de?ilde formalar ger?ekten ?ok g?zel g?z?k?yor, ?ortla s?per kombinasyon olmu?.gif)
Bu olmas? laz?m.. Biraz yenilesinler sadece
Bir yorum yaz:
-
Aynen muhtemelen zaten Avusturya k?rm?z? beyaz giyerAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermuhtmelen avusturya ma??nda da turkuaz formay? giyeriz.
Bir yorum yaz:
-
http://cdn.korayspor.com/Uploads/Sto...67-105_1_b.jpgAslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYa o de?ilde formalar ger?ekten ?ok g?zel g?z?k?yor, ?ortla s?per kombinasyon olmu?.gif)
Bu olmas? laz?m.. Biraz yenilesinler sadece
Bir yorum yaz:
-
formalar ilk ba?ta ?ok itici gelmi?ti ama futbolcular?n ?zerinde g?r?nce g?zel gelmeye ba?lad?. fontlar? da g?zel olmu?.
Bir yorum yaz:
-
Ya o de?ilde formalar ger?ekten ?ok g?zel g?z?k?yor, ?ortla s?per kombinasyon olmu?
Bir yorum yaz:
-
Aynen.. Bu konuyu kapatt?n bo?una gerginlik yapmay?n.... T?RK mar??na bile laf at?l?yorAslı Burak Altundal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMehter mar?? ?ald???nda t?m stad hep birlikte bayraklar?n? sallayarak s?yledi. Dakika 40 larda Mustafa Kemalin askerleriyiz diye t?m stad tempo tuttu. Bunlardan rahats?z olunacak bir durum yok
Hayret bir?ey yemin ediyorum
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: