Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
A Milli Tak?m ?sve? & Avusturya Ma?lar? Kadrosu
??k?ş
X
-
Bu Fatih Terim'i azc?k tan?yosam O?uzhan'? ilk f?rsatta,2 haftal?k form d???kl???nde 11'den d???r?p yerine tercihen Gaslayl?,o da olmazsa Fenerli birini monte eder.
Mesela Sel?uk'un yeri 5 birim garantiyse,bu O?uzhan'da ancak 1 birim faland?r.Nas?l bizim tak?m?n ?ampiyon olmas? i?in rakiplerinden ger?ekten ?ok ?ok iyi olmas? gerekiyorsa,milli tak?m oyuncu se?iminde de bu b?yle.Ne Feyyaz,ne Sergen,Ne Metin do?ru d?r?st milli forma giymedi bu ?lkede,bir de ?n?m?ze gelenden 5-6 yedi?imiz zamanlarda milli tak?m olarak..Onlar oynasa 5-6 de?il 10 yiyecektik herhalde.Sergen gene biraz daha yeni nesil de neyse i?te anlatmaya ?al??t???m? anlad?n?z.
Bir yorum yaz:
-
Zaten hazirlik maci felan izlenmez ya, ne tadi var ne tuzu. Sadece eleme ve sampiyona izlenir milli takim'da.
Bir yorum yaz:
-
Yedek klubesinde ne adamlar var gidiyor alperi aliyoryersin boyle golu
Bir yorum yaz:
-
Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKendilerini yerden yere atan, milletin eme?ini calan, Turk hakemlerinin arkasina s???nan sahtekar Fenerli futbolculari milli formayla g?rsem de dayanam?yorum. Kapatt?m izlemiyorum ?u sahte y?zlerini..
Quaresma7Amokachi14Nouma21
Bir yorum yaz:
-
Aslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKendilerini yerden yere atan, milletin eme?ini calan, Turk hakemlerinin arkasina s???nan sahtekar Fenerli futbolculari milli formayla g?rsem de dayanam?yorum. Kapatt?m izlemiyorum ?u sahte y?zlerini..
Bir yorum yaz:
-
Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO de?ilde ?van Bebek ne koydu bunlara
Bir yorum yaz:
-
Kerim atar bir tane ?imdi
Discovery cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı ?zg?r ?al?? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOh be kazas?z belas?z ??kt? ozzy
Bir yorum yaz:
-
Ulan Alper ?erefsizi giriyor hemde O?uzhan yerine..her an Kumandan?n k?rm?z? d??mesini gidebilir elim..
Kerim giriyor
Bir yorum yaz:
-
Bana da tam tersi ilk g?r???mden daha k?t? geldi formalar.K?r?m?z? siyah? sindirir gibi gelmi?ti internette ilk g?rd???mde ama bu formalar k?rm?z? -siyah de?il siyah-k?rm?z? olmu?(tam kitten bahsediyorum).Ha s?rf estetikten bahsediyorsan?z ondan bahsetmek pek m?mk?n de?il bizim d?tten bacakl?,v?cudu bacaktan daha uzun olan top?ular?m?zda.
Bir yorum yaz:
-
Oh be kazas?z belas?z ??kt? ozzy
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: