Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

A Milli Tak?m ?sve? & Avusturya Ma?lar? Kadrosu

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Mertcan Karacan
    yanıtladı
    goll cenk

Bir yorum yaz:

• Esref Cankut Erkilet
    yanıtladı
    Bu Fatih Terim'i azc?k tan?yosam O?uzhan'? ilk f?rsatta,2 haftal?k form d???kl???nde 11'den d???r?p yerine tercihen Gaslayl?,o da olmazsa Fenerli birini monte eder.
    Mesela Sel?uk'un yeri 5 birim garantiyse,bu O?uzhan'da ancak 1 birim faland?r.Nas?l bizim tak?m?n ?ampiyon olmas? i?in rakiplerinden ger?ekten ?ok ?ok iyi olmas? gerekiyorsa,milli tak?m oyuncu se?iminde de bu b?yle.Ne Feyyaz,ne Sergen,Ne Metin do?ru d?r?st milli forma giymedi bu ?lkede,bir de ?n?m?ze gelenden 5-6 yedi?imiz zamanlarda milli tak?m olarak..Onlar oynasa 5-6 de?il 10 yiyecektik herhalde.Sergen gene biraz daha yeni nesil de neyse i?te anlatmaya ?al??t???m? anlad?n?z.

Bir yorum yaz:

• Okan Akdeniz
    yanıtladı
    Zaten hazirlik maci felan izlenmez ya, ne tadi var ne tuzu. Sadece eleme ve sampiyona izlenir milli takim'da.

Bir yorum yaz:

• Burak Altundal
    yanıtladı
    Tak?m?n beynini ??kar?rsan olca?? bu

Bir yorum yaz:

• Talha Karanfiler
    yanıtladı
    Yedek klubesinde ne adamlar var gidiyor alperi aliyor yersin boyle golu

Bir yorum yaz:

• Esref Cankut Erkilet
    yanıtladı
    Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Kendilerini yerden yere atan, milletin eme?ini calan, Turk hakemlerinin arkasina s???nan sahtekar Fenerli futbolculari milli formayla g?rsem de dayanam?yorum. Kapatt?m izlemiyorum ?u sahte y?zlerini..
    A?abey beni gaza getirme zaten zar zor bak?yorum yoksa bu renkliler oldu?u tak?ma bende bakm?yorum ama i?te cenk ozzie i?in katlan?yorum

Quaresma7Amokachi14Nouma21
    Izleme kapat gitsin Sezgin, gord?kce t?ylerim diken diken oluyor. Birde ?st?ne R?dvan yorumcu, kapa kapa...
    Ben TV'yi kapatt?m vallaha,laptoptan a?t?m,sesi de k?st?m.?ekilecek dert de?il hakikaten.M?zik a?mak daha g?zel.

Bir yorum yaz:

• Engin Cetinalp
    yanıtladı
    Aslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Kendilerini yerden yere atan, milletin eme?ini calan, Turk hakemlerinin arkasina s???nan sahtekar Fenerli futbolculari milli formayla g?rsem de dayanam?yorum. Kapatt?m izlemiyorum ?u sahte y?zlerini..
    A?abey beni gaza getirme zaten zar zor bak?yorum yoksa bu renkliler oldu?u tak?ma bende bakm?yorum ama i?te cenk ozzie i?in katlan?yorum

Izleme kapat gitsin Sezgin, gord?kce t?ylerim diken diken oluyor. Birde ?st?ne R?dvan yorumcu, kapa kapa...

Bir yorum yaz:

• Sezgin Yeşildal
    yanıtladı
    O de?ilde ?van Bebek ne koydu bunlara
    Hakem formas? al?p arkas?na ?van Bebek yazd?rmay? d???n?yorum numaras? da D?RT [emoji38]

Bir yorum yaz:

• Özgür Çalış
    yanıtladı
    Kerim atar bir tane ?imdi

Discovery cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Engin Cetinalp
    yanıtladı
    O de?ilde ?van Bebek ne koydu bunlara

Bir yorum yaz:

• Sezgin Yeşildal
    yanıtladı
    Aslı ?zg?r ?al?? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Oh be kazas?z belas?z ??kt? ozzy

Olan garibim hakan baltaya oldu

Bir yorum yaz:

• Sezgin Yeşildal
    yanıtladı
    Ulan Alper ?erefsizi giriyor hemde O?uzhan yerine..her an Kumandan?n k?rm?z? d??mesini gidebilir elim..

Kerim giriyor

Bir yorum yaz:

• Esref Cankut Erkilet
    yanıtladı
    Bana da tam tersi ilk g?r???mden daha k?t? geldi formalar.K?r?m?z? siyah? sindirir gibi gelmi?ti internette ilk g?rd???mde ama bu formalar k?rm?z? -siyah de?il siyah-k?rm?z? olmu?(tam kitten bahsediyorum).Ha s?rf estetikten bahsediyorsan?z ondan bahsetmek pek m?mk?n de?il bizim d?tten bacakl?,v?cudu bacaktan daha uzun olan top?ular?m?zda.

Bir yorum yaz:

• Özgür Çalış
    yanıtladı
    Oh be kazas?z belas?z ??kt? ozzy

Bir yorum yaz:

• Talha Karanfiler
    yanıtladı
    kerimi almiyor alperi aliyor adi herif ya

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X