Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

C?neyt ?ak?r

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Gökhan Başaran
    yanıtladı
    Aslı Yilmaz Saltik tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Adama tam puan vermi?ler bide ya Ya ben ger?ekten bu zamana kadar futboldan hi?bi?ey anlamam???m ya da aleni dalga ge?iyolar bizimle..
    Eyyam puanidir o

LG-D855 cihaz?mdan g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Yilmaz Saltik
    yanıtladı
    Adama tam puan vermi?ler bide ya Ya ben ger?ekten bu zamana kadar futboldan hi?bi?ey anlamam???m ya da aleni dalga ge?iyolar bizimle..

Bir yorum yaz:

• Gurol Arici
    yanıtladı
    cuneyt cakir sadece bir isim, bu bozuk duzende gorevini yapan bir isim, cuneyt olmasa firat, firat olmaza bulent bu gorevi yapacakti. bizim 7 puana fark yapmamiz kimsenin isine gelmez, rantlarina darbe vururdu bunu da engellediler zaten.

Bir yorum yaz:

• Ziver Varlı
    yanıtladı
    seni hakem diye atayan?n ben

Bir yorum yaz:

• Caner Balkaya
    yanıtladı
    Bu adam icin hala bir calisma yok birileri ?n ayak olsun uefaya fifaya email atalim ?ikayet edelim...

SM-G900FQ cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Mehmet Ali Bulut
    yanıtladı
    Allah Bin Belan? versin in?allah ?lmeden rahat yok

Bir yorum yaz:

• Cemil Tasci
    yanıtladı
    Ulan bitane bile d?d?k tan?yan yada ayn? mahallede oturan yolda kar??la?an camide rastgelen sinemada yakalayan deli bir be?ikta?l? yokmu herhangi bir d?d???n a?z?n? burnunu tak ??karl? oynar ba?l? yap?p eline verecek ?a??r?yorum

#sabret

Bir yorum yaz:

• Murat Taskin
    yanıtladı
    rosettide italyan?n eyyamc?s? demekki.

Bir yorum yaz:

• S. Cenk Sancak
    yanıtladı
    Aslı Alpay Unal tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Quaresma ve canere kart g?sterirken ki hareketleri nas?l bir ruh halinde oldu?unun apa??k g?stergesiydi.
    Quaresma'ya kart? afilli g?sterdi canereyse bi can?m demedi?i kald? ?erefsizin.
    herkesin atlad??? bi pozisyon daha var : alves denen yarat???n Cenk'le hava topundaki dirse?ini g?rd? ve sadece faul verdi sar?y? veremedi. Hat?rlarsan?z Cenk 30 saniye falan kendine gelemedi.
    bu kadar Be?ikta?l?ya hi? mi sokakta denk gelmez bu yav?ak onu akl?m alm?yor.
    Alvesin hareketi de y?zde y?z sar?yd? ve 2. sar?dan k?rm?z? olmas? gerekiyordu ve at?lmal?yd? Alves. O kadar ?ok eyyam vard?ki ma?ta bu pozisyon g?zlerden ka?m??.

Bir yorum yaz:

• Talha Karanfiler
    yanıtladı
    Aslı Halil Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    8.5 yani cok iyi not almis

Envoy? de mon iPhone en utilisant Tapatalk
    Hahahha yok artik ya mac icinde tonla hatasi olan bir hakem nasil 8.5 aliyor??? Resmen uefadaki kariyeri zedelenmesin diye vermisler heralde

Bir yorum yaz:

• Ali Dincel
    yanıtladı
    ?ikayet,sosyal medya hepsi hikaye bu adam? d??arda,yolda,kafede restaurantta g?ren be?ikta?l? do?du?una pi?man edicek ba?ka ?aresi yok bu i?in,akl?m?n almad??? hi? mi denk gelen olmaz ya da denk gelenlerde bug?n tolgaya ?i?ek veren taraftarlar?m?zla ayn? profilde ki arkada?lar...

Bir yorum yaz:

• Gokhan Kal
    yanıtladı
    ben volkan ?en ??karken kula??na e?ilip bi?ey s?yl?yor en ?ok onu merak ediyorum.s?ylerkenki y?z ifadesinde bir hakemden ?ok tak?m arkada?? edas? vard?.nas?l bir oyun bu nas?l bir kirlenmi?lik nas?l bir sat?lm??l?k inanam?yorum.bu senede ?ampiyonlu?umuz al?rlarsa elimizden ben art?k futbol izlemiycem ta ki bu ?eref yoksunlar? bu ?lke futbolundan defolana kadar.

Bir yorum yaz:

• Halil Yildiz
    yanıtladı
    8.5 yani cok iyi not almis

Envoy? de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Alpay Unal
    yanıtladı
    Quaresma ve canere kart g?sterirken ki hareketleri nas?l bir ruh halinde oldu?unun apa??k g?stergesiydi.
    Quaresma'ya kart? afilli g?sterdi canereyse bi can?m demedi?i kald? ?erefsizin.
    herkesin atlad??? bi pozisyon daha var : alves denen yarat???n Cenk'le hava topundaki dirse?ini g?rd? ve sadece faul verdi sar?y? veremedi. Hat?rlarsan?z Cenk 30 saniye falan kendine gelemedi.
    bu kadar Be?ikta?l?ya hi? mi sokakta denk gelmez bu yav?ak onu akl?m alm?yor.

Bir yorum yaz:

• Ersin Ozturk
    yanıtladı
    P?s?r?k..

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X