Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

C?neyt ?ak?r

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Cihan Yaman
    yanıtladı
    Aslı S. Cenk Sancak tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Yilmaz Saltik tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Adama tam puan vermi?ler bide ya Ya ben ger?ekten bu zamana kadar futboldan hi?bi?ey anlamam???m ya da aleni dalga ge?iyolar bizimle..
    Do?rumudur bilmem de h?rriyette yaz?yordu.?u Ulenbergmidir nedir C?neyt ?ak?r'? aray?p tebrik etmi? y?netiminden dolay?.Hakemlere ?rnek olmas? gerekirmi?.Resmen gaza getirmeye ?al???yorlar..
    ??in vahim taraf? C?neytin ma?taki tek hatas? Becke g?stermedi?i kartm?? onun d???nda m?kemmel ma? y?netmi?. Psikolojik sava? y?r?t?yorlar resmen her yerden sald?r?yorlar.
    Aziz son y?llarda hi? istemedi?i kadar ?ampiyon olmak istiyor bu y?l ve her koldan sald?r?yor.Her ayr?nt?y? d???n?yor.Hakemler,mhk,federasyon,pfdk,bas?n,yay?n c? kurulu?...hepsini etkilemeye ?al???yor.Ge?en hafta i?i lu hakem bozuntusu ile ilgili oyle bir alg? operasyonu yaratt? ki g?ndem de sanki ma?a cuneytin atanmas?n? Be?ikta?l?lar istemi? olay?n? getirtti.Bizim y?netimde de su? var ma? ?ncesi ??k?p konu?may?p yine i? i?ten ge?tikten sonra konu?tu.Halbuki zaten cuneytle derbi kazanam?yorduk.Yine kazanamad?k.?imdi cuneyti istemiyoruz demenin hi? bir manas? kalmad?.Maalesef camia olarak sesimizi tam duyurmam?z gereken yerlerde duyurmuyoruz,bas?nda medyada etkili olam?yoruz.Eskiden bi taraftar?m?z vard? sa?olsunlar onlar da ellerini ayaklar?n? ?ektiler ?imdi tamamen yanl?z?z.

En ?ok ?z?ld???m nokta da hala daha hakemi de yenmeliyiz federasyona da koymal?y?z,hakemi bahane etmeyelim kendimize bakal?m edebiyat?d?r.Senelerdir katlediliyor bu tak?m,ka? tane ?ampiyonlu?u ?al?n?yor ama biz seyirci olmaya devam.Bireysel olarak internette veya d??ar?da konu?an taraftarlar?m?z var ama ?yle deyince de biz a?lam?? oluyoruz.?u sezonun 2. yar?s?nda ya?ananlar normal bir ?ey mi?Her hafta farkl? bir olay ya?an?yor ama 1-2 g?n konu?ulup hemen unutuluyor.Bu i?in alg?s? falan yok.Aziz bu sene ?ampiyon olmaya ge?mi? senelerden daha kararl?.Loser camia olabilir,son ma?larda ?ampiyonluklar vermi? olabilir ama unutulmamal?d?r ki gs ile ?eki?miyor bizle ?eki?iyor.Ve defalarca ?ampiyonluklar?m?z? ?alm??t?r.

Bir yorum yaz:

• Seyhun.Sezer
    yanıtladı
    adam zaten babas?yla birlikte y?netiyor mhk yi nas?l d???k not alacakt? avrupada 2 ma? y?netti diye

Bir yorum yaz:

• Ozan Omrak
    yanıtladı
    kaba kuvvet hi? bir zaman ?are de?ildir
    ama adeletin olmad??? yerde anar?i ba?lar
    isim cisim hi? ?nemli de?il c?neytmi? b?lentmi? aliymi? denizmi?
    bi ma?tan sonra aya??n? eline vereceksin sonrada Be?ikta? taraftar? gere?ini yapm??t?r diyeceksin olacak bitecek(tabiki temenni etmeyiz ama bu olur)

bizim gibi geri kalm?? milletlerde bu d?zen ge?erli oluyor
    ??nk? her i? para ??kar menfaate d?nm??
    efendim Be?ikta? yenerse lig bitermi?mi?mi?, ligin zevki kalmazm??m??m??, digit?rk sat??lar? dururmu?mu?mu?

bana ne ulan bana ne
    siz ligi zevklendireceksiniz diye bizim ma?ta caner efendi volkan efendi k?rm?z? g?rmemek zorunda m?
    elin adam? avrupaya ??kt???nda ?ak diye kart ??kar?yor. hem g?c?n yok hem adalet var orada avrupadan elenince niye b?yle olduuuu!!!!
    ??nk? senin g?c?n buradaki tak?mlar? yenmeye bile hakemi yan?na ?ekme ihtiyac? duyuyor
    yani sen kavgada teke tekte bi bok de?ilsin ama yan?na 2-3 ki?iyi al?p tek olan adam? d?vd???nde ulan ne d?vd?k be diyorsun ama avrupada yan?nda kimse yokken daya?? yedi?inde anan?n ligine geri d?n?uorsun
    sonra ba?kan ??k?yor T?rk futbolu ad?na efendili?imizi koruyoruz
    sadece T?rk futbolu de?il T?rkiyenin her yerinde d?zen bozuk
    d?zenin bozuk oldu?u yerlerde kaba kuvvet ba? g?sterir bu yaz?m burada dursun ama 2 ay sonra ama 1 sene sonra mutlaka bu olacak bundan ka??? yok

Bir yorum yaz:

• Yildiray Kalay
    yanıtladı
    Aslı Ozcan Fevzioglu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    ARsenal ma??ndaki day? bizim avukat?m?zd?r
    puhahahaa G?zel yakalam??s?n hocam

Bir yorum yaz:

• S. Cenk Sancak
    yanıtladı
    Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Adama tam puan vermi?ler bide ya Ya ben ger?ekten bu zamana kadar futboldan hi?bi?ey anlamam???m ya da aleni dalga ge?iyolar bizimle..
    Do?rumudur bilmem de h?rriyette yaz?yordu.?u Ulenbergmidir nedir C?neyt ?ak?r'? aray?p tebrik etmi? y?netiminden dolay?.Hakemlere ?rnek olmas? gerekirmi?.Resmen gaza getirmeye ?al???yorlar..
    ??in vahim taraf? C?neytin ma?taki tek hatas? Becke g?stermedi?i kartm?? onun d???nda m?kemmel ma? y?netmi?. Psikolojik sava? y?r?t?yorlar resmen her yerden sald?r?yorlar.

Bir yorum yaz:

• Ozcan Fevzioglu
    yanıtladı
    ARsenal ma??ndaki day? bizim avukat?m?zd?r

Bir yorum yaz:

• Ismail.Kaya.
    yanıtladı
    ayn? kararlar? s?k?ysa avrupa ma?lar?nda versinde g?relim, o kokart? al?rlar biyerine sokarlar adam?n... bu adamdan tiksiniyorum art?k

Bir yorum yaz:

• Ahmet Oğuz Dikmen
    yanıtladı
    1.ma?ta 30 cm ofsayttan gol, ersan'a g?sterilmeyen ikinci sar? kart, ?ener'in gomez'e yapt??? penalt? ki bence k?rm?z? kart da olmas? laz?m o pozisyonda son adam ?ener.
    her iki tak?m?n aleyhine de hatalar var, bu ma? sonunda halis ?zkahya'ya verilen puan 7.8 (yetersiz)

caner ve volkan'a verilmeyen iki k?rm?z? kart, ilk gol ?ncesi alakas?z pozisyonda faul ?al?nmas?, olcay'a yap?lan penalt?.
    sadece be?ikta? aleyhine yap?lan ilk ma?a k?yasla ?ok daha ciddi ve tek tarafl? hatalar var, bu ma? sonunda c?neyte verilen puan 8.5 (m?kemmel y?netim)

ve h?rriyet gazetesinin iki ma? sonunda yapt??? alg? oyunu

http://www.hurriyet.com.tr/halis-ozk...-oldu-30188081

http://www.hurriyet.com.tr/iste-cune...-notu-40062474

Bir yorum yaz:

• Yildiray Kalay
    yanıtladı
    C?neyt sistemin ?ne ??kard??? bir isim..

Futbol lobisi,h?kumet,yay?nc? kurulu?..Art?k kim varsa i?e y?n veren,onlar?n ortak ?ocu?udur kendisi..

4 b?y?kte ondan ?ikayet?iydi..Ne zaman ne g?rev verilse yerine getirmekle h?k?ml?..

?n?allah sende benim gibi kafan? yast??a koydu?unda uyuyamaz,ald???n haram paralar kursa??nda kal?r..

Bir yorum yaz:

• Gokhan Kal
    yanıtladı
    twiterda ?ok g?zel bi?ey okudum demi? ki, c?neyt ?ak?r deniz ate? bitnel vs. sadece sivrisinek bunlar? kovalayaca??m?za kayna??n? yani batakl??? kurutmak laz?m.

?ok do?ru bence,o kudrette biri laz?m bize. yan?na bir ka? kul?b? daha al?p hasan tahsin olup m?cadeleyi ba?latmak laz?m.herkes napal?m d?zen b?yle bizmi de?i?tiricez derse namussuzluk ahlaks?zl?k adaletsizlik al?r ba??n? y?r?r.

Bir yorum yaz:

• Merter Erhuy
    yanıtladı
    Uyudum kalkt?m akl?ma d??t?n cino. Feridun Abimiz ile rock s?yle sen,sittir et hakemli?i.?ark kurnaz?,end?striyel futbolun tasmal?s? seni.

Bir yorum yaz:

• Cihan Yaman
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Kutbettin Kilic
    yanıtladı
    Evet yine yeniden not edelim: Allah ahimizi bu eyyamcidan cikarsin. Amin... Iyi ki ilahi adalet var...

Bir yorum yaz:

• Adem Coskun
    yanıtladı
    caner'e kart? g?steri?indeki v?cut dili ile quaresmaya bak?n

Bir yorum yaz:

• Murat Eren Kardoğan
    yanıtladı
    Bu puanlama derbilerde hep b?yle. Bizi k?ys?n yeter tam puan hep al?yorlar.

LG-H542 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X