Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Ziraat T?rkiye Kupas? T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterben genel g?r???n aksine gs kazans?n istiyorum, ?ok dibe vurmas?nlar radikal kararlar al?rlar ortalarda s?r?ns?nler. hem fb nin sezonu kupas?z kapatmas? daha mant?kl?. birde s?per kupa da fb mi gs mi deseler ?u anki halleriyle gs derim. fb ye bir ?ekilde ?ans?m?z tutmuyor son zamanlarda...
Yorum Yap
-
Ne Fenerlilerin sevinmesini istiyorum, beter olsun k?pekler. Ne de Gs'lilerin kupay? almas?n?.
Fener'liler ger?ekten i?ren? bir topluluk, bunu bu sene onlarla yar???nca anlad?m. Hepsi bir havalarda, bize ezik deyip duruyorlar.
Gs'liler desen Beyo?lu Yosmas? zaten.. Tamam kupay? almas?n ceza 2 seneye ??ks?n ama, seneye de ??kabilirler mi ki? Bunlar bu finansal durumu d?zeltemezler, Sneijder, Muslera o bu ?u g?zel paralar al?yorlar. + lar? da yok. Taraftarlar? zaten almaz kombine falan filan. Seneyede bu ceza tekrarlan?r bence
Ama yine de bilmiyorum hangisi mant?kl?.
Yorum Yap
-
Aslı Tolga Sever tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLigde ki gs-fb ma??ndan ?nce alg? yaratmak i?in ?ekilen dostluk videolu reklamlar? bu ma?tan ?nce hi? g?remedim nedense
Medya daha Kadlec'in gitti?ini bile bilmiyor, o derece.
Yorum Yap
Yorum Yap