Vay be tolga ozkalfa direk azizle telefonda konustu heralde bu kadar olur
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Ziraat T?rkiye Kupas? T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Bir bas?n mensubunun "Hakem Tolga ?zkalfa'n?n y?netimini nas?l buldunuz?" sorusunu Kocaman, "Tolga ?zkalfa adil bir y?netim g?stermedi. ?lk yar? i?in bunu net s?yl?yorum. ?kinci yar? i?in toparlamaya ?al??t? ama i? i?ten ge?mi?ti. Belki beklenen ve istenen bir ?ey. Fenerbah?e- Galatarasay finali g?z?k?yor" diye yan?tlad?.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs kupa 11'i
Muslera
Carole
Balta
Semih
Denayer
Sabri
Donk
Selcuk
Yasin
Colak
Podolski
Yedekler:
Cenk
Linnes
Koray
Sneijder
Olcan
Umut
Sinan
Muslera soyle penalti kirmizi yese tadindan yenmez
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSinan gumus donmus bizim macta oynatir buyuk ihtimal
Yorum Yap
-
Bize k?f?r eden bir grup taraftar? Aziz amcalar? iyi yemlemi?. Ad?m gibi eminim paral? asker onlar. Zaten t?m trib?n k?f?r etmedi, bir grup ma?? felan b?rakt? bize k?f?r ettiler. Trib?nde paral? askerlerden hep nefret etmi?imdir. Bu tiplerde bunlardan i?te. Yoksa bize k?f?r niye etsinler, ba?ka a??klamas? var m? ? ?lke genelinde t?m gs'liler bizim sampiyonlu?umuza duac?yken her nedense bir grup taraftar bize k?f?r ediyor. Trib?nden para kazanan ayya? tipler i?te...
Yorum Yap
-
ben genel g?r???n aksine gs kazans?n istiyorum, ?ok dibe vurmas?nlar radikal kararlar al?rlar ortalarda s?r?ns?nler. hem fb nin sezonu kupas?z kapatmas? daha mant?kl?. birde s?per kupa da fb mi gs mi deseler ?u anki halleriyle gs derim. fb ye bir ?ekilde ?ans?m?z tutmuyor son zamanlarda...
Yorum Yap
Yorum Yap