Olum clevland 3 luk yemeyin zaten otomatikmen alirsiniz maci. Gsw bugune kadar 3 luklerle geldi. Ona care bulun zaten pota altinda zirt pirt blok yiyorlar
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Olum clevland 3 luk yemeyin zaten otomatikmen alirsiniz maci. Gsw bugune kadar 3 luklerle geldi. Ona care bulun zaten pota altinda zirt pirt blok yiyorlar
19 Say?n?n 12 sini 3l?kten yedi Cavs
Ma? ?ok iyi yaln?z. Ho? ekrana 2 dakika bakmasam GSW 10 say? fark? yapacak diye korkuyorum
Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
19 Say?n?n 12 sini 3l?kten yedi Cavs
Ma? ?ok iyi yaln?z. Ho? ekrana 2 dakika bakmasam GSW 10 say? fark? yapacak diye korkuyorum
Cle alirsa cok kucuk bir farkla alir zaten. Gsw mactan kopmaz. Clevlandi destekliyorum ama hala %70 favori gsw adamlar bir sekilde 3 luk atiyor cunku
Mesajı göster
Cle alirsa cok kucuk bir farkla alir zaten. Gsw mactan kopmaz. Clevlandi destekliyorum ama hala %70 favori gsw adamlar bir sekilde 3 luk atiyor cunku
2.veya 3.ma?ta 3.periyot ba?a ba? gidiyordu, Lebron 2 hata yapt? fark 6 ya ??kt?. Bir Y?z?m? y?kay?p geldim, 4.?eyrek ba?lam?? 50 saniye de 16 ya ??km??t? fark H?h dedim. Kapatt?m zaten
Yorum Yap