Haydi Cavs G?ld?r Y?z?m?z? !
Transferden bir hay?r yok
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Nba (2015-2016)
??k?ş
X
-
19 Say?n?n 12 sini 3l?kten yedi CavsAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOlum clevland 3 luk yemeyin zaten otomatikmen alirsiniz maci. Gsw bugune kadar 3 luklerle geldi. Ona care bulun zaten pota altinda zirt pirt blok yiyorlar
Ma? ?ok iyi yaln?z. Ho? ekrana 2 dakika bakmasam GSW 10 say? fark? yapacak diye korkuyorum
Yorum Yap
-
Cle alirsa cok kucuk bir farkla alir zaten. Gsw mactan kopmaz. Clevlandi destekliyorum ama hala %70 favori gswAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster19 Say?n?n 12 sini 3l?kten yedi CavsAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOlum clevland 3 luk yemeyin zaten otomatikmen alirsiniz maci. Gsw bugune kadar 3 luklerle geldi. Ona care bulun zaten pota altinda zirt pirt blok yiyorlar
Ma? ?ok iyi yaln?z. Ho? ekrana 2 dakika bakmasam GSW 10 say? fark? yapacak diye korkuyorum
adamlar bir sekilde 3 luk atiyor cunku
Yorum Yap
-
2.veya 3.ma?ta 3.periyot ba?a ba? gidiyordu, Lebron 2 hata yapt? fark 6 ya ??kt?. Bir Y?z?m? y?kay?p geldim, 4.?eyrek ba?lam?? 50 saniye de 16 ya ??km??t? farkAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Cle alirsa cok kucuk bir farkla alir zaten. Gsw mactan kopmaz. Clevlandi destekliyorum ama hala %70 favori gsw
adamlar bir sekilde 3 luk atiyor cunku
H?h dedim. Kapatt?m zaten
Yorum Yap
Yorum Yap