Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Nba (2015-2016)
??k?ş
X
-
Curry ger?ekten stil olarak ?ok ?ok farkl? bir oyuncu onu tabikide jordan ile k?yaslama gafletinde bulunmayaca??m fakat curry gibi stili olan ?utuna g?venen bir adam y?zy?lda bir gelir ?u adam? izleyebildi?imiz i?in ?ok ?ansl?y?z
-
Curry yan?yor gene 4/4 ??l?k ile ba?lad?. Ka??rmadan oynuyor
GT-I9300 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/F76...ZCtJ_EbIRlxb1B
B?yle bir sahneyi ben ?mr? hayat?mda g?rmedim. G?ren var ise beri gelsin
Bogut reboundu al?p topu Currye veriyor. Sonras?nda tekrar rebound kovalamak yerine, nas?lsa ka??rmaz deyip savunmaya d?n?yor. Nas?l bir g?ven verdiyse Curry
Bir yorum yaz:
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı H?seyin Topta? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKral?n (LeBron'un) oldu?u yerde geriye kalan herkes soytar?d?r. Ge?en seneki le? tak?m? dahi az daha ?ampiyon yap?yordu , bu y?l Irving iyi d?nerse CAVS bu m?kemmel GSW'ye ra?men ?ampiyon olacak iddia ediyorum.Gen? arkada?lar?n Lebron'u bu kadar sevmesinin en b?y?k nedeni ba?ka birini izleyememi? olmas?d?r ki bence normal.
Bir de Stephen Curry'i en son canl? olarak 2010 D?nya ?ampiyonas?'nda Abdi ?pek?i'de Slovenya'ya kar?? izlemi?tim. O zamanlar ?elimsiz fakirin biriydi. Eric Gordon bile s?re alm??t? ama sadece ?s?nmada turnike at?yorduNerden nereye geldi adam. Hakikaten insan?n kendini geli?tirmesi ne b?y?k bir olay. Sayg?yla e?iliyorum.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ayta? ?idem tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ayta? ?idem tarafından Gönderilmiş Mesajı göster76ers ?n kazand??? hafta Warriors kaybedecek diye bir totemim vard?. Sonunda 76ers kazand???na g?re bug?n Warriors kaybedebilir
Edit: 1 ad?m ileri gidip 4.90dan Charlotte ml + Charlotte(+10) ald?m. Bakal?m.Neredeyse % 80 ile 3 luk atmis bir Curry varken kaybedemezlerdi zaten.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ayta? ?idem tarafından Gönderilmiş Mesajı göster76ers ?n kazand??? hafta Warriors kaybedecek diye bir totemim vard?. Sonunda 76ers kazand???na g?re bug?n Warriors kaybedebilir
Edit: 1 ad?m ileri gidip 4.90dan Charlotte ml + Charlotte(+10) ald?m. Bakal?m.Neredeyse % 80 ile 3 luk atmis bir Curry varken kaybedemezlerdi zaten.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ayta? ?idem tarafından Gönderilmiş Mesajı göster76ers ?n kazand??? hafta Warriors kaybedecek diye bir totemim vard?. Sonunda 76ers kazand???na g?re bug?n Warriors kaybedebilir
Edit: 1 ad?m ileri gidip 4.90dan Charlotte ml + Charlotte(+10) ald?m. Bakal?m.20-0 oldu
Bir yorum yaz:
-
76ers ?n kazand??? hafta Warriors kaybedecek diye bir totemim vard?. Sonunda 76ers kazand???na g?re bug?n Warriors kaybedebilir
Edit: 1 ad?m ileri gidip 4.90dan Charlotte ml + Charlotte(+10) ald?m. Bakal?m.En son düzenleyen Aytac Cidem; 03-12-2015, 00:54.
Bir yorum yaz:
-
Aslı H?seyin Topta? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKral?n (LeBron'un) oldu?u yerde geriye kalan herkes soytar?d?r. Ge?en seneki le? tak?m? dahi az daha ?ampiyon yap?yordu , bu y?l Irving iyi d?nerse CAVS bu m?kemmel GSW'ye ra?men ?ampiyon olacak iddia ediyorum.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPhiladelphia kendini a?m?? ma? kazanm??seneye kesin k?rarlar.
Bir yorum yaz:
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Seyithan Sakar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersezonu yay?nlayacak kanal var m? arkada?lar
Ayr?ca Nesine'ye ?ye olup ?cretsiz izleyebilirsin keza leaguepass de var ama o biraz pahal?
?nternet ortam? o saatte uymuyor bana yoksa her t?rl? link bulurum da ben tv kar??s?nda nba ma?? izlerken uyuyakalma ihtimalini seviyorum. ?yle bi fantezim var i?te
http://www.nba.com/schedules/intl.html
Bir yorum yaz:
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKral?n (LeBron'un) oldu?u yerde geriye kalan herkes soytar?d?r. Ge?en seneki le? tak?m? dahi az daha ?ampiyon yap?yordu , bu y?l Irving iyi d?nerse CAVS bu m?kemmel GSW'ye ra?men ?ampiyon olacak iddia ediyorum.
Bir yorum yaz:
-
O zaman birinin almas?n? bekleyeceksin abi ba?ka ?are yok, Playofflar'da al?r galiba birileri
Bir yorum yaz:
-
Aslı Seyithan Sakar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersezonu yay?nlayacak kanal var m? arkada?lar
Ayr?ca Nesine'ye ?ye olup ?cretsiz izleyebilirsin keza leaguepass de var ama o biraz pahal?
?nternet ortam? o saatte uymuyor bana yoksa her t?rl? link bulurum da ben tv kar??s?nda nba ma?? izlerken uyuyakalma ihtimalini seviyorum. ?yle bi fantezim var i?te
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: