Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Nba (2015-2016)
??k?ş
X
-
2 dk ?nce 6 say? gerideyken 2 dk sonra 15 say? ?ne ge?tiler. Ulan resmen hile var arkada? bu nedir ya.
-
Curry ile ilgili muazam bir yaz? kaleme al?nm?? socrateste. Daha do?rusu ba?ka bir dergiden ?evirisi yap?lm??. Curry nin ortaya koydu?u ola?an?st? performans? daha iyi anlamak i?in herkese okumas?n? tavsiye ederim.
http://www.socratesdergi.com/2015/12/07/curry-devrimi/
Bir yorum yaz:
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterRay Allen daha b?y?k ?ut?rd? bana g?re hele hele Lakers finalindeki o efsanevi ??l?k performans? tekrarlanmad? daha. Curry ?ok ?zel bi oyuncu ama tak?m kimyas? onu bu kadar ?zel yap?yor. Bana g?re ne CP ne de Rose kadar m?thi? yetenekli bi PG de?il...
Rose sakatlanmasa ?u an ?ok farkl? olurdu i?ler, hakikaten muazzam bir adamd? ya
Bir yorum yaz:
-
bahsetti?iniz oyuncular?n hepsi efsane oyuncular ray allen,rose,lebron ama curry oyun stili olarak falan ger?ekten ?ok ?zel bir oyuncu inan?lmaz bir ?ut mekani?i var att??? ?utlar? sanki son saniyede atarm??cas?na sall?yor blok yapmak falan imkans?z az?c?k i?ine girim topu kesim diyosun bu sefer faul al?yor en ?ok merak etti?im ?ey sas ma??nda nas?l oynayacak kawhi leonard nas?l savunacak onu
Bir yorum yaz:
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterRay Allen daha b?y?k ?ut?rd? bana g?re hele hele Lakers finalindeki o efsanevi ??l?k performans? tekrarlanmad? daha. Curry ?ok ?zel bi oyuncu ama tak?m kimyas? onu bu kadar ?zel yap?yor. Bana g?re ne CP ne de Rose kadar m?thi? yetenekli bi PG de?il...
Rose sakatlanmasa ?u an ?ok farkl? olurdu i?ler, hakikaten muazzam bir adamd? ya
Bir yorum yaz:
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterRay Allen daha b?y?k ?ut?rd? bana g?re hele hele Lakers finalindeki o efsanevi ??l?k performans? tekrarlanmad? daha. Curry ?ok ?zel bi oyuncu ama tak?m kimyas? onu bu kadar ?zel yap?yor. Bana g?re ne CP ne de Rose kadar m?thi? yetenekli bi PG de?il...
Bir yorum yaz:
-
Ray Allen daha b?y?k ?ut?rd? bana g?re hele hele Lakers finalindeki o efsanevi ??l?k performans? tekrarlanmad? daha. Curry ?ok ?zel bi oyuncu ama tak?m kimyas? onu bu kadar ?zel yap?yor. Bana g?re ne CP ne de Rose kadar m?thi? yetenekli bi PG de?il...
Bir yorum yaz:
-
Aslı ?etin Karademiro?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ozgur Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?etin Karademiro?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Atilla Acar tarafından Gönderilmiş Mesajı göster98 den beri nba izliyorum.
?ok b?y?k ?ut?rler g?rd?m ama curry stil olarak hepsini ?u an tarihe g?mer.
?utu atarken girece?ini hissediyorsun yukar?daki video da bogut ?rne?inde oldu?u gibi
Yaln?z Curry onu da silecek gibi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ozgur Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?etin Karademiro?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Atilla Acar tarafından Gönderilmiş Mesajı göster98 den beri nba izliyorum.
?utu atarken girece?ini hissediyorsun yukar?daki video da bogut ?rne?inde oldu?u gibi
Yaln?z Curry onu da silecek gibi
Bir yorum yaz:
-
Aslı ?etin Karademiro?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Atilla Acar tarafından Gönderilmiş Mesajı göster98 den beri nba izliyorum.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Atilla Acar tarafından Gönderilmiş Mesajı göster98 den beri nba izliyorum.
Bir yorum yaz:
-
gsw nin yapt??? ak?l i?i de?il.?st ?ste 4 deplasman,?st ?ste 2 g?n ma? yapt?lar ve s?rekli yolda ge?irip ma? kazanmak acayip bi ?ey.2 gece sonra indiana deplasman? var,bu kez tak?l?rlar herhalde,yani,san?r?m
Bir yorum yaz:
-
98 den beri nba izliyorum.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Bilal Pay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCurry ger?ekten stil olarak ?ok ?ok farkl? bir oyuncu onu tabikide jordan ile k?yaslama gafletinde bulunmayaca??m fakat curry gibi stili olan ?utuna g?venen bir adam y?zy?lda bir gelir ?u adam? izleyebildi?imiz i?in ?ok ?ansl?y?z
Jordan'la k?yaslama i?in ufaktan gaflet kelimesini kullanmamaya ba?lasak iyi olur bence. Bu ?ekilde devam eder mi bilmiyorum ama edebilirse k?yaslamadan da ?te bir durum olabilir.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: