Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye - ?zlanda (1-0)
??k?ş
X
-
Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?imdi ben ?unu anlamad?m;
?zlanda ve ?ek Cumguriyeti'nin oldu?u grupta son ma?a play off oynama avantaj? ile girdik diye ba?ar?l? m?y?z ?
?u an bu ma?a ?u pozisyonda ??kmam?z ay?pt?r.
Bir yorum yaz:
-
Kazakistan ve Letonya'n?n bulundu?u bu zay?f, 6 tak?ml? grupta bug?n kaybedersek 4. olacaz. Beni kimse ?ek Cumhuriyeti ve ?zlandan?n iyi tak?mlar oldu?una da inand?ramaz. Gayet vasat tak?mlar. Hollanda'nin hayati kaym??. Yemi?im o kabaday?n?n futbol bilgisini. Bir zahmet 3. olsun.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu dizili?ten cac?k olmaz bak?n gorun ilerde top tutamazlar santraforsuz ...
Bir yorum yaz:
-
?imdi ben ?unu anlamad?m;
?zlanda ve ?ek Cumguriyeti'nin oldu?u grupta son ma?a play off oynama avantaj? ile girdik diye ba?ar?l? m?y?z ?
?u an bu ma?a ?u pozisyonda ??kmam?z ay?pt?r.
Bir yorum yaz:
-
Bu dizili?ten cac?k olmaz bak?n gorun ilerde top tutamazlar santraforsuz ...
Bir yorum yaz:
-
Aslı Bilal Pay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen hala dogru dizilis oldugunu dusunuyorum.
Tore de olsa cuk olacakti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yerse cenki toreyi vs alacak. Ki atarsa tamamen kitlicek maci.
Ben ters tepecegini dusunmuyorum. Tore olsa hakan yerine daha iyi olabilirdi.
Bir yorum yaz:
-
?zlanda i?in formalite olsa dahi yenecegimizi d???nm?yorum.
Yer siyah,g?k beyaz!
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen hala dogru dizilis oldugunu dusunuyorum.
Bir yorum yaz:
-
Atmosfere bak be. 4-6-0 takti?i yeni san?r?m. Takti?e kesinlikle laf?m yok ama T?re'nin olmamas?n? halen anlam?? de?ilim. Volkan'?n ne fazlas? var ki 11'de ba?l?yor?
Bir yorum yaz:
-
T?rkiye - ?zlanda | 13 Ekim Sal? - 21.45
Adamlarin milli marsi ile titanic filmine gittim yahu.
O ney love story marsti ole.
Bir yorum yaz:
-
Ha bu arada Fatih Terim gibi mafyatik tiplere saygi duymuyorum ve iyi hoca olmayi birakin iyi insan oldugunu dusunmuyorum.
Bir yorum yaz:
-
Ben hala dogru dizilis oldugunu dusunuyorum.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Fatih Perincek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMilli tak?m?m?z?n antren?r? ele?tiriliyor, ?stelik hakaret k?f?r?n bini bir para. Yemin ediyorum bu durumu anlamakta g??l?k ?ekiyorum, ?stelik hepimizden ?ok ?ok daha iyi bildi?i futboldaki kadro tercihlerinden ?t?r?.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: