Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye - ?zlanda (1-0)
??k?ş
X
-
Gokhanda oynamamanin gerginligi vardi. Sonuna kadar da hakli bana gore tahtaya ilk yazilacak adam gokhanla arda
-
Aslı Ayta? ?idem tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu fato? gene imparator diye an?lacak ya ona yan?yorum.
?imdi bilmem ka? milyon y?l daha milli tak?m?n ba??nda...
Eyy benim g?zel ?lkem....
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermilli ma?larda sel?uk umut arda bu adamlar farkl? oluyor, ?ok istiyorum t?rede o?uzhanda cenkde oynas?n bizim ?ocuklar ta??s?n bayra?? ama yok abi ?l? topra?? var oyuncular?m?zda milli arenada ?ok stres yap?yolar, fenerin de?ilde ?zellikle gs nin top?ular? sanki antalyaya malatyaya oynar gibi oynuyor tuhaf.
Bir yorum yaz:
-
Tore gordugu k?rm?z?yla tak?m? ate?ledi uyuyolardi o dakikaya kadar
Bir yorum yaz:
-
Silah olayi ne g?zel unutulmu?tu,yine b?t?n oklar T?re'ye d?necek...=/ Belki bu hareketinden dolayi kariyerindeki en ?nemli turnuvalardan birini kaciracak... Allahtan tur atladik,in?allah ?ok gundeme getirmez basin...
GT-I9500 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı U?ur Ilg?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterulan nas?l milletiz. k???c?k k?z ?ocu?u rakip oyuncu oyundan ??karken allah belan? versin in?allah diyor..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSu kart turnuvaya yansiyor mu ?
Bir bilen soylese
Bir yorum yaz:
-
Terime ra?men kat?ldik. Fransaya 20 numaray? almay? unutmas?n sak?n.
Bir yorum yaz:
-
ya ben golde yerimden bile k?p?rdamad?m nas?l da so?utmu?lar bizi milli tak?mdan. hatta ?u an nerdeyse kazand?k diye k?zg?n?m o derece. milli tak?m sevgimizin i?ine s??m??lar. yine de ?imdi d???n?yorum da yaz?n t?rkiye'nin oldu?u turnuva daha bir farkl? izlenir be. helal olsun ne diyelim. ?u tak?m nas?l direkt kat?l?yor bu kadar olumsuzlu?a ra?men ilgin?. allah ?lkenin bu zor g?nlerinde bize ac?d? da bari futboldan sevinsinler dedi herhalde.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSu kart turnuvaya yansiyor mu ?
Bir bilen soylese
Bir yorum yaz:
-
milli ma?larda sel?uk umut arda bu adamlar farkl? oluyor, ?ok istiyorum t?rede o?uzhanda cenkde oynas?n bizim ?ocuklar ta??s?n bayra?? ama yok abi ?l? topra?? var oyuncular?m?zda milli arenada ?ok stres yap?yolar, fenerin de?ilde ?zellikle gs nin top?ular? sanki antalyaya malatyaya oynar gibi oynuyor tuhaf.
Bir yorum yaz:
-
Tebrikler T?rkiyem. Bu zor g?nlerde b?yle bir zafere ihtiyac?m?z vard?.
Bir yorum yaz:
-
Helal olsunnnn beeee uzun zamand?r bir gole bu kadar sevinmemi?tim .... Tebrikler milli tak?m !!!
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: