Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

T?rkiye - ?zlanda (1-0)

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Bence 2 den fazla yer tore.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    ?yle olursa ?a??rmaz muhtemelen kadroya...

Yorum Yap

Mac sonu sevinc goruntulerinde de yok T?re, haliylen. Turnuvadan sonra iyi pazarlayabilirdik.

Yorum Yap

Kazakistan letonyayi yenecek ?ekler bize yenilecek sonra deplasmanda Hollanda y? yenecek biz Hollanda y? yenecegiz yine biz pozisyon bulamadan 10 kisi son dakikada gol atacagiz bu arada ?spanya Ukrayna y? deplasmanda yenecek . menajerlikte olsa hadi lan diyip oyunu silerim

?ampiyonluk en ?ok sana yak???r ?anl? Be?ikta? !!

Yorum Yap

Aslı Adem Uyanik tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
          Baz? arkada?lar?n Letonyan?n gol atmas?n?
          beklemesi ?ok ilgin? bir?ey
          bizim 10 ki?i kald?g?m?zdan gol atacag?m?z? d???nm?yordum olay g?khan t?reye patlamas?n diye letonyan?n gol atma ihtimalini ben bile gecirdim i?imden

Yorum Yap

Aslı Mertcan Karacan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
            Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
            biz izlanda'y?, kazakistan letonya'y? yenerse direk gidiyormu?uz heralde
            2. olas?l??a %0.01 ihtimal bile vermiyorum
            beyler vurmay?n ben demedim mi %99,99 kazaklar yener diye

Yorum Yap

Oguzhan, Cenk, Olcay kenardan T?re yi getirdi sevinc gosterileri olan orta sahaya.

Yorum Yap

T?re de ak?ll? olsun.. daha s?k? sar?ls?n BJK formas?na.. var?n? yo?unu ortaya koysun, ?ampiyonluk kupas?n? asist kral? olarak kald?rs?n ki onu ?a??rmamaktan t?rs?ts?n f.terim'i.. bir daha da yapmas?n b?yle garip hareketler.. hele bizim ma?larda asla yapmas?n.

Yorum Yap

Aslı Erkan Cavak tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                  Tore mental olarak 15 sene gerisin .
                  Cok firin ekmek yemen lazim cok.
                  Bu konuda baya eksik duzeltecek gibi de durmuyor

Yorum Yap

Aslı Kemal Erce Avaroglu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                    Kazakistan letonyayi yenecek ?ekler bize yenilecek sonra deplasmanda Hollanda y? yenecek biz Hollanda y? yenecegiz yine biz pozisyon bulamadan 10 kisi son dakikada gol atacagiz bu arada ?spanya Ukrayna y? deplasmanda yenecek . menajerlikte olsa hadi lan diyip oyunu silerim

?ampiyonluk en ?ok sana yak???r ?anl? Be?ikta? !!
                    Cok laptop kirdim menejerlik yuzunden, bu senaryoda da bir tane kirilirdi, hakikaten olacak is degil yahu

Yorum Yap

Aslı Ihsan Andan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                      Aslı Adem Uyanik tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                      Baz? arkada?lar?n Letonyan?n gol atmas?n?
                      beklemesi ?ok ilgin? bir?ey
                      bizim 10 ki?i kald?g?m?zdan gol atacag?m?z? d???nm?yordum olay g?khan t?reye patlamas?n diye letonyan?n gol atma ihtimalini ben bile gecirdim i?imden
                      Ben eleme oynayalim ve torenin cezadan yesin diye istedim letonysnin atmasini.

Yorum Yap

?nsallah 2 ma?tan fazla ceza vermezler ,tekrar izledim fena Allahtan adama birsey olmadi..

Yorum Yap

Aslı Metin Sayan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                          Oguzhan, Cenk, Olcay kenardan T?re yi getirdi sevinc gosterileri olan orta sahaya.
                          Sevin? yuma??n?n d???nda Cenk ve O?uzhan girmeye ?al???yordu yuma??n i?ine.. arda ve sel?uk ayr? bir yerde seviniyordu falan filan.. bir garip ?iftlik olmu? milli tak?m.. bug?n t?re Be?ikta?'l? oyunculara uygulanan mobbing'in ma?duru olmu?tur.. f. terim resmen bunlar? bir arada oynat?rsam faydal? olurlar.. daha ?ok bjk'li oynatmak zorunda kal?r?m hesaplar? i?inde.. bizim top?ular salak m?? anlam?yor mu bunu.. d??lan?yorlar o tak?mda ve bu y?zden hem gergin hem ?rkekler bence.

Yorum Yap

Az once saygi durusu sirasinda yasananlari gordum, sevincim kursagimda kaldi..

Yorum Yap

Serdar Aziz ?ok begendim ,hic s?r?tm?yor bizde olsa ?ok rahat oynardi

Yorum Yap

Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                                Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                                Bence 2 den fazla yer tore.

?yle olursa ?a??rmaz muhtemelen kadroya...
                                Oldurecekti adami. 2 falan vermezler buna.

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X