Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

T?rkiye - ?zlanda (1-0)

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Bu fato? gene imparator diye an?lacak ya ona yan?yorum.

Yorum Yap

Adams?n Kazakistan

Yorum Yap

Aslı U?ur Ilg?n tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
        ulan nas?l milletiz. k???c?k k?z ?ocu?u rakip oyuncu oyundan ??karken allah belan? versin in?allah diyor..
        Ya bende ole gordum. Dogru mu anliyoruz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum Yap

Silah olayi ne g?zel unutulmu?tu,yine b?t?n oklar T?re'ye d?necek...=/ Belki bu hareketinden dolayi kariyerindeki en ?nemli turnuvalardan birini kaciracak... Allahtan tur atladik,in?allah ?ok gundeme getirmez basin...

GT-I9500 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Yorum Yap

Tore gordugu k?rm?z?yla tak?m? ate?ledi uyuyolardi o dakikaya kadar

Yorum Yap

Aslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
              milli ma?larda sel?uk umut arda bu adamlar farkl? oluyor, ?ok istiyorum t?rede o?uzhanda cenkde oynas?n bizim ?ocuklar ta??s?n bayra?? ama yok abi ?l? topra?? var oyuncular?m?zda milli arenada ?ok stres yap?yolar, fenerin de?ilde ?zellikle gs nin top?ular? sanki antalyaya malatyaya oynar gibi oynuyor tuhaf.
              Milli takimi senelerdir sadece gs li fb li ayni adamlardan olusturursan rahat oynarlar tabi. Ligde avrupada efsane isler yapan bizim takim oyuncularini en iyi oldugu donemde bile yedek tutup oynatmazsan boyle oluyor iste.

Yorum Yap

Aslı Ayta? ?idem tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                Bu fato? gene imparator diye an?lacak ya ona yan?yorum.
                Koskoca 45 dakika forvetsiz oynatan bir imparator o yersennn...

?imdi bilmem ka? milyon y?l daha milli tak?m?n ba??nda...

Eyy benim g?zel ?lkem....

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Yorum Yap

Gokhanda oynamamanin gerginligi vardi. Sonuna kadar da hakli bana gore tahtaya ilk yazilacak adam gokhanla arda

Yorum Yap

Erman Toro?lu:Terim ?ok sansli ,inanilir gibi de?il

Yorum Yap

Aslı Burak Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                      Silah olayi ne g?zel unutulmu?tu,yine b?t?n oklar T?re'ye d?necek...=/ Belki bu hareketinden dolayi kariyerindeki en ?nemli turnuvalardan birini kaciracak... Allahtan tur atladik,in?allah ?ok gundeme getirmez basin...

GT-I9500 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
                      G?ndeme sokim o ayr? mevzuda euro 2016 da ma? ka??rmak t?reyi moral olarak erkileyebilir in?allah yanl?? d???n?yorumdur

Yorum Yap

Ben turnuvaya yans?maz diye biliyordum ama yan?lm???m san?r?m.

En az 2 ma? cezal? olur.

?yle bir durumda fato? zaten egosunu tatmin etmek i?in ?a??rmaz bile.

Yorum Yap

Aslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                          Tore gordugu k?rm?z?yla tak?m? ate?ledi uyuyolardi o dakikaya kadar
                          Ma??n y?ld?z?

Yorum Yap

?yi ki kazand?k ?u ma??, T?re i?in ?ok sevindim.

Yorum Yap

show tv ye bak anas?n? satay?m ma? sonu sevin?lerini g?ster bari bunu g?stermicen de daha neyi g?stercen ma? bitti?inden beri reklam

Yorum Yap

Oh be y?llard?r heyecans?z ge?iyordu ?u turnuvalar.Sonunda bizde oraday?z....

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X