Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

T?rkiye - Hollanda | 3-0

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

haydi hollanda. Be?ikta? d??manlar? sizi

Yorum Yap

Fatih terimden nefret ediyorum ma? ba?layana kadar k?zsamda banane desemde ma? ba?lay?nca i?ler de?i?iyor milli tak?m?n kar??s?ndaki bir tak?m? destekleyemem

Yorum Yap

Hup Holland Hup

Yorum Yap

Aslı Cagdas Sezgin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
          Aslı Bu?rahan G?rsu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
          Bu ma?? al?r?z fatih terim ?lene kadar ayl?k bilmem ka? bin euro maa? ile kontrat uzat?r.
          kur fark?ndan 960 bin tl (san?r?m) ayl?k geliri var. asgari ?cretle ?al??an 1000 insan bu cahilin maa??n? anca al?yor. 1 ayda
          adam?n g?nl??? 32 bin TL. ben evlenecem diye bu paray? 5 y?lda falan anca biriktirdim ortada bir ba?ar?s? olsa hakediyor diyecem o da yok. haram z?kk?m olsun. in?allah 3-4 tane atar hollanda da bir kez daha rezil r?sva olur toto?.

Yorum Yap

Mehmet A?arlar,Mesut Y?lmazlar sa?olsun uefay? rakipsiz ald?rd?lar,bu fato? ta kensini dew aynas?nda g?r?yor.."ben ders almam ders veririm" diye ukalal?k yapaca??na onurlu ?ekilde ben bu i?i bilmiyorun diye b?rak hocal???..
            Sen ?enol Hoca n?n ancak art?k??s? olursun ukala kabaday? bozuntusu seni...

Her daim Be?ikta?...

Yorum Yap

Fatih Terim'den memnunuz a??klamas? bekliyorum bizim ba?kandan...

Yorum Yap

T?rkiye'ye bast?m valla ba?ka t?rl? zevk vermiyor ma?

Yorum Yap

Oguzhan ilk 11 oynamayacaksa (ki Fatos oynatmaz), bu ma?i izlemenin benim a?imdan fazla bir anlami yok.

Yorum Yap

Bast?m Hollanda'ya. 3. l?k ?ans? i?in kazanmak zorunda oldu?umuz bir ma?. Haydi Portakallar !

Yorum Yap

V.Babacan, ?ener, Serdar Aziz, H.Balta, Caner, Sel?uk, Ozan, H.?alhano?lu, O?uzhan, Arda, Burak

Cillessen, Van der Wiel, De Vrij, Jeffrey Bruma, Riedewald, Blind, Klaassen, Sneijder, Narsingh, Depay, Van Persie

Yorum Yap

Yorumcu ibrahim ?z?lmez showtv de ?uan. Heyecanland? galiba biraz

Yorum Yap

Bu herifteki ozan tufan tak?nt?s? nedir ya

Yorum Yap

Yine her zaman ki gibi sadece 1 BJK'li

Yorum Yap

edit
                              En son düzenleyen Ibrahim Bagcivandemir; 06-09-2015, 19:17.

Yorum Yap

Valla kimin ne dedi?i, kime ne bast??? umrumda bile de?il..

Ba??nda ?u varm??, bu varm??, ?u karaktersizler varm?? diye Hollanda'y? destekleyecek de?ilim..

O arman?n oldu?u her yerde g?zlerim dolarak dinlerim ben ?stiklal Mar??'m?..

Sald?r T?RK?YE'M !!

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X