tak?m de?il a.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye - Hollanda | 3-0
??k?ş
X
-
Aciyorum tv'yi yine sampiyonaya gidelimde rn azindan izliyecek gercekyen mac olsun diyorum.
Objektif bakamiyomuyum diyorum ama arkadas ayiptir.
Bugun 3 buyukler yerlilerini satisa koysa bizimkiler icin kapida siraya girerler ki transfer doneminde gorduk.
Ama hala bir oyuncu oynatilmiyor.
Yine pazar gunu yense keske dicez ama sahada yine tek besiktasli olmiyacak bi taraftanda kufur edecez
Bu arada umursmaasakta milli maclarda oyuncularin piyasa yapmasi icin cok onemli bi vitrin.
Oynamali oyuncularimiz.
Yorum Yap
-
Bu ma? tek bir oyuncumuzu oynat?rsan Letonya ma??nda g?rd???n tepkinin mislini g?r?rs?n bizden bay Gazman. Xel?uk'la, Umutla, Bat?ugol'le tak?lmaya devam sen. Haftan?n karmas?na g?re oynatmay?p i?leyen sistemini aksatay?m deme sak?n. Ve kimse kusura bakmas?n i?imde daha fazla tutamayaca??m; Sald?r Hollanda..!
Yorum Yap
-
Form durumuna g?re Olcay O?uzhan nas?l 11 oynamaz? Haydi Cenk sistemimin adam? demeyebilir ona eyvallah ama bu formdaki Olcay'? be?en be?enme oynatmak zorundas?n... Milli Tak?m da oynatmak zorunda Be?ikta? da oynatmak zorunda... O?uzhan'?n ?st?ne kur tak?m? i?te neyi zor bu kadar bu i?in lafa gelive imparatormu? vs... G?nl?k 32.000tl kazanadursun biz yine gruplardan ??kamayal?m. Seneye yap?lan?yoruz aya??na 3-4 sene daha ge?er i?te ohh. ulan ?u akpnin ne ekme?ini yediniz be
Yorum Yap
-
a??k ve net bu milli tak?m? desteklemiyorum
?lkede olan biten enes kanter gibi de?erlerin milli tak?ma siyaset kat?larak al?nmamas? futbolda zaten bunun ayyuka ??kt???n? biliyoruz
kas?m ay?nda ?lkeyi ve ?lkenin spor seviyesini ayaklar alt?na alanlarla birlikte bu Federasyonun gitmesini istiyorum
Tek istedi?im ve dua etti?im budur
Yorum Yap
-
Aslı Bu?rahan G?rsu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu ma?? al?r?z fatih terim ?lene kadar ayl?k bilmem ka? bin euro maa? ile kontrat uzat?r.
Yorum Yap
Yorum Yap