Aslı Mert Yeldan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye - Letonya ( 1-1 )
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Arma?an Mirzanl? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tolgay Tolga tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arma?an Mirzanl? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLa kazakistan avrupa kitasinda mi
Gitsin asya kupasina katilsin.
Dur bi arastirim de geleyim bosa mi okudum la ben
Israil ve ermenistan ise avrupa kitasiyla baglantisi olmamasina ragmen euroya dahilmis.
O zaman israil neden euro da lann diye soruyu degistirim
Yorum Yap
-
Aslı Murat Yildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mert Yeldan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBeter olsunlar ?z?l?rsem namerdim.
Yorum Yap
-
Cenk bizde Gomez gibi bir forveti kesmeye ba?lam?? adam yedek forvet bile d???nm?yor. Kadroya ald??? isimlerden Ozan,Volkan ligde oynam?yor oynayan sa? bek ?ener'i kesip Ozan koyuyor.Sabri oynatsa gocunmam hi? olmazsa tak?m?nda d?zenli oynuyor. Serdar Aziz belkide ligin en formsuz stoperlerinden adam ilk 11 ba?l?yor. Umut Bulut'a kendi taraftarlar? s?v?yor yedek forvet. Ligde yabanc?lar?n katk?s? en d???k tak?mlardan biriyiz 3 haftada hayvan gibi gol atm???z h?cum hatt?nda en formsuz adam?m?z var. Yapt??? tek kelime ile ihanet.
Yorum Yap
-
Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bilal Gulsen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMevcut h?k?met geldi, her?eyde oldu?u gibi sporda da dibe batt?k. Zaten bi cac?k yoktu da gene de 2002yle bi?eyler yakalayacakt?k. Taraftar profilini de be?enmedim. Spor i?in gelmiyor kimse sadece taraftar olmak i?in geliyor, nefretini kusup evine geri d?n?yor. Futbolcular desen bi tane karakterli adam yok. Hepsi soytar?... Penalt? kazancam diye y?rtt?lar bi yerlerini... Cenk tosun un al?nmamas? ve metin tekinin milli tak?m haftan?n karmas?de?ildir laf? da bas?n?n ne kadar kolpa oldu?unu g?sterir. Tek yand???m nokta bu mallara kar?? ligde kazanam?yoru i?te
Yorum Yap
-
Aslı Ahmet Tutku Sedir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterterim kendini garantiye almaya bak?yor. oraya salla buraya salla kendinde hi? kabahat yok
LG-H815 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Ma?la ilgili yorumlar ?okca yapilmis ben ?enerle ilgili bir seyler soyleyecegim bursa da dikkatli izlememistim fenerin maclari ve bu macta uzun uzun seyrettim bu cocuk sahane bindirme yapiyor fizigi de iyi ama orta falan yapamiyor adam resmen ezbere top atiyor iceriye bugun sag bekte sabri oynasa daha basarili olurdu ki fenerde de su haliyle gokhan gonulu kesemez orta acma isi ogrenilir zamanla ama 25 yasinda bir futbolcu icin hala alacagi cok yol var
Yorum Yap
-
Aslı Ugur Akkas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdam resmen ?sve?lilere ?rk??l?k yap?yor..Bu terim tam bir foss
Y?llar ?nce herkesin bildi?i Arifin kendini son saniyede att??? istanbulspor ma??ndan sonra (?ampiyonlu?umuzu ?ald?klar? ma? denebilir) istanbulsporun o d?nemki hocas? saffet susi?'e "bi s?rp kim bana laf ediyo" falan filan ?rk?? laflar demi?ti, ayn? susi? bosna'y? 2014 d?nya kupas?na g?t?rm??t?, biz evimizden izlemi?tik yine
Yorum Yap
-
Aslı Baris Igdeler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTezahurata bak, ya allah bismillah allahu ekber.?lkenin haline bak!
Yorum Yap
Yorum Yap