Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

T?rkiye - Letonya ( 1-1 )

??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı Murat Yildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Mert Yeldan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Beter olsunlar ?z?l?rsem namerdim.
    beter olsunlar kafas?n?da bi ??zemedim be?ikta?l? biri gelse oraya o zaman galatasarayl?lar m? beter olsun desin ya yapmay?n art?k ?unlar? bunlar vatan evlad? sahada oynayanlar hocas? seversin sevmezsinde armay? sev be karde?im milli forma bu.
    Anlama bo?ver birader.

Yorum Yap

Benim i?in 2008'den sonra bitti milli tak?m olay?. Le? bir yap?ya d?n??t? fb-gs oyuncular?na vitrin yap?lan bir tak?m oldu. Ha ?enol g?ne? falan gelir tak?m?n ba??na , kadro da adam gibi olur o zaman desteklerim. ?u tak?mda umutun oynad?g? yerde cenk yoksa art niyet vard?r ve desteklemem milli tak?m falan. O?uzhan ligin ?uanda zidane'i , gol gereken ma?ta oyuna al?nm?yor. B?rak?n arkada?.

Yorum Yap

Bu tak?m T?rkiye nin tak?m? mi yoksa bir ka? kul?b?n ve ?imdi ki siyasi yap?n?n arka bah?esi olan federasyonun tak?m? m??

Yorum Yap

Valla sabah 7-10 program?nda ??rendim skoru, sonra ?zetini izledim ve ka?an pozisyonlar? g?rd?m.
          Kendini deha sanan terime bir ?ift laf?m var.
          Ozan tufan? sa? bekte ba?lat?p, ?eneri sa? beke almak i?in g?khan t?reyi ??karmak nedir.
          Arda gibi kanat adam?n varken volkan ?eni sa? kanada al?p arday?p ortaya hapsetmek neyin kafas?d?r.
          Son olarak Cenk Tosun, h?rs?z kadarm? pozisyon harcayacakt? vicdans?z.
          Oh olsun..

Yorum Yap

Net konu?mam gerekirse; d?n ak?am Letonya'y? yenseydik bile bu anlay??la Hollanda, ?ek Cumhuriyeti ve ?zlanda'y? yenip finallere gitmemiz m?mk?n de?ildi. O nedenler Cenk Tosun'un milli tak?ma al?nmamas?na, Ersan ve O?uzhan'?n oynat?lmamas?na ?z?lmedim. Zaten ?ok k?s?tl? bir kadromuz var, bir de sonu belli bir macerada onlar? -Allah muhafaza- sakatl?k vs. kaybetmek vard?. Umar?m Hollanda ma?? sonras? Fatih Terim ve ekibinden ?lke olarak kurtuluruz. ?lkemin milli tak?m?n? her ?artta desteklemek g?revimiz ama bunu mecburiyetten de?il g?n?lden yaparsak bir anlam? olur. Ki ben ?u anda mecburiyetten destekliyorum.

Yorum Yap

Aslı Baris Oner tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
              v.demirel

?ener serdar ersan caner

topal oguzhan

t?re hakan arda

cenk

bu kadroyu s?rmek cokmu zor fatih bey.

ama fb gs lobisi izin vermez demi.

sen baltanla umutunla sel?ugunla devam et ?aka imparator.
              Bir ?o?umuz sevmeyiz ancak kalede ay? Volkan olsa o gol? yemezdi. Terimin tak?nt?lar? koca bir ?lkeyi yakt?, hesab?n? vermesi laz?m.

Yorum Yap

fatih terim ?akal?n en ?nde bayrak sallayan?d?r. iddiam?z tamamen bitince son iki ma?a cenk tosun O?uzhan olcay falan ba?lar, iddias?z tak?m yenilince bak?n onlar? ald?m yine yenemedik der.

Yorum Yap

Sallamad?m ?zlemedim d?n gece tesad?fen skoru ??rendim. O.?etin zaman?ndan beri heyecan?m da azald?. Fatih e sormak laz?m fb gs li oyuncular iyi parl?yor mu diye

?ampiyonluk en ?ok sana yak???r ?anl? Be?ikta? !!
                  En son düzenleyen Kemal Erce Avaroglu; 04-09-2015, 11:41.

Yorum Yap

Her?eyi ge?tim de nedir bu h?rs?z Burak sevgisi... Adam belli i?te gol atam?yor, neden zorla tutars?n sahada... Zaten ??karken de bir tripler bir tripler ki sormay?n, adam?n a ile ba?lay?p q ile devam eden k?f?rler geliyor akl?na... Gol? atm??s?n neden ?ekiliyorsun, i?te ka? kere ba??m?za geldi ayn? durum. ?kiyi at?p rahatlamak varken yine son dakikada yenilen gol ve y?k?lan hayaller. Ge?in art?k "bu ma?tan ders ??karmam?z gerekiyor, ayn? hatalar? yapmayaca??z" laf?na... Y?llar ge?ti ayn? milli tak?m hi? de?i?medi.

Yorum Yap

volkan ve emrenin olmad??? milli tak?m? herkes desteklemeli bence. bir cenk al?nmad? diye(al?nmal?yd?) herkes ele?tiriyor.ki?ileri sevmeyebilirsiniz,tercihlerini de be?enmeyebilirsiniz ama puan kaybedince sevinilecek bir durum yok ortada.yaz?k oldu in?allah hollanday? yeneriz.

Yorum Yap

Zaman?nda Arda i?in: Oynamas? i?in bir form?l bulmal?y?z diyen Terim arad??? form?l? Milli Tak?mda buldu..

Yorum Yap

Aslı Baha Durmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                          Aslı Baris Igdeler tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                          Tezahurata bak, ya allah bismillah allahu ekber.?lkenin haline bak!
                          Zorunuza gidiyorsa ?stiklal Mar??n? g?zden ge?irin isterseniz.. ?lkenin haline bak be.. Yaz?k
                          Tekbirden tezehurat m? olur arkada?.

Yorum Yap

Oyuncular tempo bulsun diye ligi erken ba?latt? , Terim ama ?uana kadar oynamayan Ozan Tufan , Volkan ?en'i sahaya s?rmesi ?ok manidar.

Yorum Yap

Aslı G?khan G?r?r tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                              Aslı Baha Durmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                              Aslı Baris Igdeler tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                              Tezahurata bak, ya allah bismillah allahu ekber.?lkenin haline bak!
                              Zorunuza gidiyorsa ?stiklal Mar??n? g?zden ge?irin isterseniz.. ?lkenin haline bak be.. Yaz?k
                              Tekbirden tezehurat m? olur arkada?.
                              ?stiklal Mar?? okunmas?n yani ?yle mi? Birilerinin istedi?i kafa yap?s?.

Yorum Yap

Volkan Demirel deniyorda al?nsa bu ay? de?il Be?ikta?l? bir oyuncu milli tak?m? terketse hayatta al?nmazd? ama bu al?n?yor denirdi.?imdi Volkan niye yok deniliyor.Ha kalede Onur olmal?yd? oras? ayr? konu.

Hakan Balta'ya bende sall?yordum ama d?n ma??n en iyisi Hakan Baltayd?.
                                Sel?uk'a ma? boyu bende g?c?k oldum laf ettim ama adam tak yazd? bi tane.

Benim k?zd???m nokta neden kalede Onur de?il ? Sa? bek ?ener ba?lamal?yd?.Sonradan oyuna giren Umut de?il Cenk Tosun olmal?yd?.

Yensek bile pek umut yoktu hem hollanday? hem ?ekleri hem izlanday? yenebilmek ?ok zor.Yenebiliyorlarsa buyursunlar yensinler olsunlar 3.

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X