Aslı Murat Yildirim tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye - Letonya ( 1-1 )
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Benim i?in 2008'den sonra bitti milli tak?m olay?. Le? bir yap?ya d?n??t? fb-gs oyuncular?na vitrin yap?lan bir tak?m oldu. Ha ?enol g?ne? falan gelir tak?m?n ba??na , kadro da adam gibi olur o zaman desteklerim. ?u tak?mda umutun oynad?g? yerde cenk yoksa art niyet vard?r ve desteklemem milli tak?m falan. O?uzhan ligin ?uanda zidane'i , gol gereken ma?ta oyuna al?nm?yor. B?rak?n arkada?.
Yorum Yap
-
Valla sabah 7-10 program?nda ??rendim skoru, sonra ?zetini izledim ve ka?an pozisyonlar? g?rd?m.
Kendini deha sanan terime bir ?ift laf?m var.
Ozan tufan? sa? bekte ba?lat?p, ?eneri sa? beke almak i?in g?khan t?reyi ??karmak nedir.
Arda gibi kanat adam?n varken volkan ?eni sa? kanada al?p arday?p ortaya hapsetmek neyin kafas?d?r.
Son olarak Cenk Tosun, h?rs?z kadarm? pozisyon harcayacakt? vicdans?z.
Oh olsun..
Yorum Yap
-
Net konu?mam gerekirse; d?n ak?am Letonya'y? yenseydik bile bu anlay??la Hollanda, ?ek Cumhuriyeti ve ?zlanda'y? yenip finallere gitmemiz m?mk?n de?ildi. O nedenler Cenk Tosun'un milli tak?ma al?nmamas?na, Ersan ve O?uzhan'?n oynat?lmamas?na ?z?lmedim. Zaten ?ok k?s?tl? bir kadromuz var, bir de sonu belli bir macerada onlar? -Allah muhafaza- sakatl?k vs. kaybetmek vard?. Umar?m Hollanda ma?? sonras? Fatih Terim ve ekibinden ?lke olarak kurtuluruz. ?lkemin milli tak?m?n? her ?artta desteklemek g?revimiz ama bunu mecburiyetten de?il g?n?lden yaparsak bir anlam? olur. Ki ben ?u anda mecburiyetten destekliyorum.
Yorum Yap
-
Aslı Baris Oner tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterv.demirel
?ener serdar ersan caner
topal oguzhan
t?re hakan arda
cenk
bu kadroyu s?rmek cokmu zor fatih bey.
ama fb gs lobisi izin vermez demi.
sen baltanla umutunla sel?ugunla devam et ?aka imparator.
Yorum Yap
-
Sallamad?m ?zlemedim d?n gece tesad?fen skoru ??rendim. O.?etin zaman?ndan beri heyecan?m da azald?. Fatih e sormak laz?m fb gs li oyuncular iyi parl?yor mu diye
?ampiyonluk en ?ok sana yak???r ?anl? Be?ikta? !!En son düzenleyen Kemal Erce Avaroglu; 04-09-2015, 11:41.
Yorum Yap
-
Her?eyi ge?tim de nedir bu h?rs?z Burak sevgisi... Adam belli i?te gol atam?yor, neden zorla tutars?n sahada... Zaten ??karken de bir tripler bir tripler ki sormay?n, adam?n a ile ba?lay?p q ile devam eden k?f?rler geliyor akl?na... Gol? atm??s?n neden ?ekiliyorsun, i?te ka? kere ba??m?za geldi ayn? durum. ?kiyi at?p rahatlamak varken yine son dakikada yenilen gol ve y?k?lan hayaller. Ge?in art?k "bu ma?tan ders ??karmam?z gerekiyor, ayn? hatalar? yapmayaca??z" laf?na... Y?llar ge?ti ayn? milli tak?m hi? de?i?medi.
Yorum Yap
-
Aslı Baha Durmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Baris Igdeler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTezahurata bak, ya allah bismillah allahu ekber.?lkenin haline bak!
Yorum Yap
-
Aslı G?khan G?r?r tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Baha Durmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Baris Igdeler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTezahurata bak, ya allah bismillah allahu ekber.?lkenin haline bak!
Yorum Yap
-
Volkan Demirel deniyorda al?nsa bu ay? de?il Be?ikta?l? bir oyuncu milli tak?m? terketse hayatta al?nmazd? ama bu al?n?yor denirdi.?imdi Volkan niye yok deniliyor.Ha kalede Onur olmal?yd? oras? ayr? konu.
Hakan Balta'ya bende sall?yordum ama d?n ma??n en iyisi Hakan Baltayd?.
Sel?uk'a ma? boyu bende g?c?k oldum laf ettim ama adam tak yazd? bi tane.
Benim k?zd???m nokta neden kalede Onur de?il ? Sa? bek ?ener ba?lamal?yd?.Sonradan oyuna giren Umut de?il Cenk Tosun olmal?yd?.
Yensek bile pek umut yoktu hem hollanday? hem ?ekleri hem izlanday? yenebilmek ?ok zor.Yenebiliyorlarsa buyursunlar yensinler olsunlar 3.
Yorum Yap
Yorum Yap