Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

T?rkiye - Letonya ( 1-1 )

??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Beter ol fato? bi gram ?z?lmedim.

Yorum Yap

bu tak?m i? yapacakta biz g?rece?iz dua etsinler balta ??kard? yoksa fato? biraz daha erken uyan?rd? r?yadan
      bunu italyadan filan ?a??rsalar da gitse yine, kurtulsak k?m?l zararl?s? gibi yap??t? kald?.

Yorum Yap

Savunmam?z rezalet cidden, en vasat tak?mdan bile gol yiyebilecek seviyede..

Yorum Yap

Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
          Hahahaha

Bari hukumet futbola el koysa da tupcu fatos ve renkli karmasindan kurtulsak
          Zaten h?k?metin el koymu? hali bu abi (http://www.fanatik.com.tr/2014/11/13...kalkani-396356)

Yorum Yap

?yi iyi, b?yle olacak ki defolup gidecekler.

Yorum Yap

F?rat G?nayer@firatgunayer 4 dk.4 dakika ?nce
              En gerideki adam Volkan Babacan..
              En ilerideki adam Umut Bulut..
              s?yleyeceklerim bu kadar..

Yorum Yap

1 gr uzulduysem aynen tam tersi birileri fena g.t oldu. Adam doldurmus takima fb nin gs nin ?l?lerini bi tarafinda patladi. Sen 4 tane adam al Besiktastan yedekten bile oyuna alma adamlarin psikolojisini bozmaya ugrasir gibi

Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Yorum Yap

Bre Terim, biz ne zaman oyunu tutabildik ki bu ak?am tutabilelim ? Ay?pt?r. Neymi? Hollanda ma?? finalmi?... Ge?iniz... Yensek ne olacak ki ? Daha ?zlanda var ?ek Cumhuriyeti var. Onlar? da m? yeneceksin ? Ge?iniz beyim...

Yorum Yap

Hahahahha

Var ol Be?ikta?!!

Bili? de oynatmad? pa?am?z?, bu karaktersiz de oynatm?yor durum ortada..

Var ol Be?ikta??m, benim milli tak?m?m da Be?ikta?!!

Yorum Yap

Bu gece Fatih Terim'in futbolda sistem nam?na bir bok bilmedi?ine kanaat getirdim.

Yorum Yap

Umut yerine cenk, ?ener yerine sabri, volkan yerine olcay oynamal?yd?

Yorum Yap

Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                          Bu gece Fatih Terim'in futbolda sistem nam?na bir bok bilmedi?ine kanaat getirdim.
                          bilse ne olacak ki, emirleri o vermiyor o sadece ma?a.

Yorum Yap

Letonya'ya kar?? 1-0 a yatan imparator m?svettesi.

Yorum Yap

serdar azizi iyi ki becereksiz y?netimimiz alamam??,ersandan daha k?t? stoper varm?d?r diyodum cevap verdi kendisi.

Yorum Yap

?stikrar abidesi fato?. Yine ?u milletin y?z?n? g?ld?remediniz yaz?klar olsun al gs fb karman? defol git.

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X