Aslı T?rker G?ng?r tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
PTT 1. Lig - 15/16 sezonu
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Tam tersi Ads belediyenin elinde ?u an. H?seyin S?zl?'n?n karde?i Ads ba?kan?. Adanaspor daha k?s?tl? kadro ile, altyap? sayesinde ?u anda lider. ?ahsen ben de Ads'yi daha ?ok seviyorum. Benzetmek uygun olursa Ads Ankarag?c?, Adanaspor da Gen?lerbirli?i gibi.Aslı T?rker G?ng?r tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYanl?? bilmiyorsam adanaspor belediye tak?m?. Ama Ads tam bir spor kul?b? ve taraftar a??s?ndan daha iyi bir kul?p.
Yorum Yap
-
O zaman ben yanl?? biliyorum. Belediye tak?m? gelmesinde ger?ek taraftar grubunun oldu?u tak?m gelsin.Aslı Atakan Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTam tersi Ads belediyenin elinde ?u an. H?seyin S?zl?'n?n karde?i Ads ba?kan?. Adanaspor daha k?s?tl? kadro ile, altyap? sayesinde ?u anda lider.Aslı T?rker G?ng?r tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYanl?? bilmiyorsam adanaspor belediye tak?m?. Ama Ads tam bir spor kul?b? ve taraftar a??s?ndan daha iyi bir kul?p.
Yorum Yap
-
Taraftar?na laf yok. M?kemmel. Sadece belediye Ads'yi daha ?ok destekler her zaman.Aslı T?rker G?ng?r tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO zaman ben yanl?? biliyorum. Belediye tak?m? gelmesinde ger?ek taraftar grubunun oldu?u tak?m gelsin.Aslı Atakan Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTam tersi Ads belediyenin elinde ?u an. H?seyin S?zl?'n?n karde?i Ads ba?kan?. Adanaspor daha k?s?tl? kadro ile, altyap? sayesinde ?u anda lider.Aslı T?rker G?ng?r tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYanl?? bilmiyorsam adanaspor belediye tak?m?. Ama Ads tam bir spor kul?b? ve taraftar a??s?ndan daha iyi bir kul?p.
Yorum Yap
Yorum Yap