Adana ile Adana Demirspor umar?m ??karlar S?per Lige. B?kt?m art?k bo? Stadlardan. Kocaeli Sakarya G?ztepe Kar??yaka falan da ??kabilse ke?ke. Ama ?imdilik m?mk?n g?r?nm?yor.
Aslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Adana ile Adana Demirspor umar?m ??karlar S?per Lige. B?kt?m art?k bo? Stadlardan. Kocaeli Sakarya G?ztepe Kar??yaka falan da ??kabilse ke?ke. Ama ?imdilik m?mk?n g?r?nm?yor.
ptt 1'inci Ligi tak?mlar?ndan Adana Demirspor y?netim kurulu, teknik direkt?r Osman ?zk?yl? ile yollar?n? ay?rd?. Y?netim kurulunda oy birli?i ile bu karar?n al?nd???n? belirten Adana Demirspor Ba?kan? Sedat S?zl?, ?u a??klamay? yapt?: "?yi bir ekibimiz var. Ama sahada istedi?imiz sonu?lar? alam?yoruz. Bu tak?m?n ba??n? al?p gitmesi laz?m. Gidemiyoruz, biz de ne?ter vurup ??zme yoluna gidece?iz. Hay?rl? m? olur, hay?rs?z m? olur zaman g?sterecek. Hocam?z?n ki?ili?inden ??phemiz yok. Ama herhalde hocam?z?n mayas? bizde tutmad?. Bir de?i?ikli?in hay?rl? olaca??n? d???n?yoruz. Hocam?za tebli? etmedik. G?r??ece?iz, g?zel bir ?ekilde ayr?laca??z. Osman hocaya Adana'n?n kap?s? her zaman a??k. Osman hoca duru?u ve varl??? ile Adana'ya renk katm??t?r."
adana demir hocay? neden g?nderdi diye bir bakay?m dedim bu a??klamay? buldum.
adana demirin ligdeki durumuna bakt?m son 7 lig ma??nda 5 g 1 b 1 m alm??. osman ?zk?yl?y? ne severim ne sevmem konu o de?il ama b?yle kul?p m? y?netilir ya ? adam daha naps?n 7 ma?ta 5 g almak ba?ar?s?zl?k m? kabul ediliyor bu soktu?umun t?rkiye liglerinde yani ? sanki adana demir her sene ?ampiyonlu?a oynuyor. belki son 15 y?l?n en ba?ar?l? sezonunu ge?iriyordur lig s?ralamas?na bak?ld???nda her sene bu haftalarda 12-15. s?ralarda olurdu bu sene 4. s?rada. ben anlayam?yorum bu i?lerde neler d?n?yor haberimiz yok. ben tayfur havut?u yerinde olsam kabul etmezdim. adamlara baksana 7 ma?ta 5 g alan hocay? be?enmiyor. ?st ?ste 2 ma? kaybederse kovacaklar demekki kaptan?.
Osman ?zk?yl?,
Gaziantep BB ma??nda rakip 9 ki?i kalm?? ve 1-0 ?nde olmas?na ra?men 85'e kadar 2. gol? bulamayan hocaya iyi sabretmi?ler.
Sezonun en ?nemli ma??nda kendi sahas?nda rakip Alanyaspor ki canl? izledim bu ma?? beraberli?i zor kurtarm?? bir hoca.
1. ligine en iyi forveti ve sol a????na sahip bir tak?m.
?n?m?zdeki 3 ma? bug?n Karab?kspor, sonra Elaz??spor ve Adanaspor. 3'? de zirveye oynayan tak?m. Hocaya g?venemediler, umar?m Tayfur hoca bu i?in ?stesinden gelir Be?ikta??m?zda bir?ey g?remedik ama...
Aslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Osman ?zk?yl?,
Gaziantep BB ma??nda rakip 9 ki?i kalm?? ve 1-0 ?nde olmas?na ra?men 85'e kadar 2. gol? bulamayan hocaya iyi sabretmi?ler.
Sezonun en ?nemli ma??nda kendi sahas?nda rakip Alanyaspor ki canl? izledim bu ma?? beraberli?i zor kurtarm?? bir hoca.
1. ligine en iyi forveti ve sol a????na sahip bir tak?m.
?n?m?zdeki 3 ma? bug?n Karab?kspor, sonra Elaz??spor ve Adanaspor. 3'? de zirveye oynayan tak?m. Hocaya g?venemediler, umar?m Tayfur hoca bu i?in ?stesinden gelir Be?ikta??m?zda bir?ey g?remedik ama...
?lk ma?ta meleklerinin de yard?m?yla 1 puan? kurtard? Tayfur. Ma?lup da olabilirlerdi bu ak?am. Haftaya Elaz??spor'u, arkas?na da Adanaspor'u ge?erse bu 1 puan ?ok i?ine yarayacak.
Yorum Yap